RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos

FA anmelder Villas-Boas

Chelsea-sjefen er i trøbbel etter dommerslakt.

Chelsea-manager Andre Villas Boas var svært irritert på dommer Chris Foy etter kampen mot QPR i oktober.

Portugiseren gikk så langt at han beskyldte Foy for å ha en direkte innvirkning på sluttresultatet.

Kritiserte dommeren
- Dommeren var veldig, veldig svak. Og det reflekterer resultatet. Jeg snakket med ham etter kampen, og var veldig aggressiv. Jeg bryr meg ikke om han har det bra eller ikke. Jeg tror ikke han hadde kontroll, for han gjorde det meste feil, var noe av av det Villas-Boas sa.

Nå har det engelske fotballforbundet (FA) bestemt seg for at oppførselen er verdig en anmeldelse, melder The Independent.

– Chelsea-manager André Villas-Boas er blitt anmeldt for upassende oppførsel av forbundet etter kommentarene i mediene om dommeren etter at laget hans møtte Queens Park Rangers 23. oktober, skriver FA i en pressemelding.

Om de kommer frem til at portugiserens oppførsel er verdig en straff, kan Villas-Boas bli nødt til å se noen av Chelseas kamper fra tribunen.

Villas-Boas må svare på anklagene innen 15. november.

Står fast ved kritikk
Chelsea-bossen har i ettertid av dommerslakten stått fast ved det han sa.

- Det var en veldig skuffende dag for dommeren, for Chris Foy. Jeg står ved mine ord, sier Chelseas manager ifølge Sky Sports.

- Jeg tror ikke at jeg sa noe jeg ikke burde ha sagt. Jeg vil aldri betvile dommerens integritet, men faktum er at vi for tiden må betale dyrt for viktige dommeravgjørelser. Det er kanskje dette FA ikke vil høre fra meg, uttalte portugiseren i tiden etter kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere