*Nettavisen* Sport.

FA-cupen kan bli redningen for Chelsea

Foto: Clive Rose / Getty / All Over Press

Gull i cupen kan redde en turbulent sesong, men Benitez tvinges til å endre laget mot Middlesbrough.

27.02.13 12:57

Sportspills meny onsdag
V4 Halmstad: Tet og slutt?

V65 Bjerke: Kai for alle penga
Oddstips: Årets viktigste kamp i Sevilla
VM 15 km: Petter til sprek odds

Midtukekupongen avvikles i sin helhet onsdag kveld, og består av fem oppgjør fra skotsk Premier League, cup-kamper fra England, Spania, Frankrike, Nederland og Portugal, samt litt kupongfyll fra Serie B og League Two.

Bonuspotten er oppe i 800.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

1. Middlesbrough - Chelsea
FA-cup, 1/8-finale. Ved uavgjort blir det omkamp på Stamford Bridge. Middlesbrough har kommet seg hit ved å ekspedere Hastings 4-1 og Aldershot 2-1. Det er ikke all verdens tøff motstand, og trolig noe av forklaringen på hvorfor vi finner et av Championships mest variable og skadeutsatte lag her i 1/8-finalen. Middlesbrough er gode når de kan stille sitt beste lag og de er på øvre halvdel i Championship. Men formen er direkte svak, 1-1-7 på de ni siste i ligaen lover ikke godt. I kveld må de prøve å utrette et lite mirakel, de vet at Brentford klarte 2-2 mot Chelsea, og det kan kanskje hjelpe litt på den store motivasjonsjobben manager Tony Mowbray må gjøre i garderoben.

Mowbray har hentet inn Sammy Ameobi på lån fra Newcastle ut sesongen. En spennende signering, men den offensive 20-åringen får ikke spille kveldens kamp. Det får heller ikke Josh McEachran (på lån fra Chelsea) eller Kieron Dyer, som er cup-tied. Av lagets egne spillere ser det ut til at Jutkiewicz (a) står over med skade, muligens Woodgate (f) også. Fra før er Parnaby, Hoyte og Arca ute.

Chelsea var overlegne i Southampton og vant 5-1 i første hinder nede i sør, før de holdt på å feile som store favoritter i Brentford runden etter. Torres 2-2-scoring på tampen sikret omkamp på Stamford bridge, som Chelsea vant 4-0. I Premier League ble Chelsea passert av Tottenham på mandag og er nå nummer 4. De har tapt sine to siste bortekamper, mot Newcastle og Manchester City etter at de spilte 2-2 i Reading. Ikke alt for imponerende. Lørdag har de en antatt enkel hjemmekamp mot West Bromwich. De er videre i Europa League etter 2-1 sammenlagt mot Sparta Praha, men var ikke direkte imponerende der heller. Torsdag neste uke spiller de borte mot Steaua Bucuresti, så Chelsea har mange jern i ilden for tiden. Spiller Chelsea uavgjort i kveld, får de fire kamper på åtte dager i beina.

Cahill (f) er nede for telling grunnet sykdom og mister kampen. Azpilicueta (f) er skadet og fra før er Romeu ute. Manager Benitez varsler at enkelte spillere skal få hvile grunnet tett kampprogram, og da kan man tenke seg at kapteinen Terry (f) ikke starter.

Chelsea blir ganske store favoritter her, selv om de ikke har overbevist den siste tiden. De møter et lag i svak form og som kanskje er mer fokusert på ligaen enn suksess i cupen. Med sin brede stall skal manager Benitez kunne sende utpå et lag som gjør jobben på Riverside. Men noen overkjøring tror vi ikke på. B i kamp 1.

Se kampen live på TV 2 Sumo

2. Bradford City - Dagenham & Redbridge
League Two. Bradford kom helt til finalen i ligacupen, på overraskende og imponerende vis, men selve finalen ble en nedtur, 0-5 for Swansea. Og mens Bradford har brukt krefter på å slå ut Arsenal og Aston Villa av ligacupen, har de dessverre ikke tatt mange poeng i ligaen. 1-2-4 er fasit på årets syv spilte. Det er åtte poeng opp til play-off når dette skrives, og nå er det opp til Bradford og manager Parkinson om kveldens kamp blir blåmandag etter finaletapet eller begynnelsen på en innspurt som kan gi opprykk. Bradford har vist at de kan, og nå kjemper på én front herfra og ut.

Førstekeeper Duke er suspendert. McLaughlin vokter buret denne gangen. Dickson (f) er ute i lang tid fremover, og McArdle tar hans plass fra start denne gangen. Dermed kan Bradford starte kampen med det laget som avsluttet ligacupfinalen. I tillegg er Gray (a) tilgjengelig igjen.

Dagenham mistet nylig sin manager gjennom ni sesonger, John Still, til Luton Town. Still har tatt Dagenham fra amatørfotball og helt opp i League One i sin tid i klubben, han har i manges øyne utrettet små mirakler. I dag leder assistenten Wayne Burnett laget. Formen er ikke spesielt god, de har tapt for Gillingham og hjemme for AFC Wimbledon i de to siste og har tatt ett av femten mulige poeng på de fem siste bortekampene (0-0 i Plymouth).

Midlertidig manager Burnett har skadefri tropp. Bortelaget har stilt samme startellever i fire runder på rad, og kan gjøre det igjen.

Bradford fikk bank i ligacupen, til slutt, men vi tror de reiser seg her. Det er enklere å bare ha ligaen å konsentrere seg om, og Bradford har vist at de er veldig gode på sitt beste. Det ligger en x-faktor i at bortelaget stiller med ny manager for første gang på ni år, men formen er svak og vi ser ikke helt at det skal komme et umiddelbart oppsving. H i kamp 2.

3. Sevilla - Atletico Madrid
Copa del Rey. Semifinale, returoppgjør etter 2-1 til Atletico i Madrid, bortemålsregelen gjelder.

Sevilla viser brukbar form for tiden. De har riktignok tapt for Barcelona og Real Madrid i ligaen nylig, men begge var på bortebane og de ledet til pause i Barcelona. Samtidig er Granada, Rayo Vallecano og Deportivo La Coruna slått, og man har en god sjanse i cupen i kveld og en mulig finale mot Real Madrid i siktet. På veien hit har man slått ut Espanyol, Mallorca og Zaragoza, og Negredo sikret det viktige bortemålet på Vicente Calderon, en kamp man avsluttet 9 mot 10 mann.

Spahic (f) og Navarro (f) fikk rødt kort sist og er ikke med her. Marca gjetter på denne startoppstillingen, som ikke er litt alternativ bakerst, men toppet i midtbane og angrep:

Beto – Cicinho, Fazio, Botia, Moreno – Medel, Rakitic, Kondogbia – Nava, Negredo, Reyes

Atletico Madrid er stadig nest best i La Liga, og de har levert varene med 1-0 hjemme mot Espanyol og 3-0 borte mot Valladolid i sine to siste. Mens de har vunnet samtlige hjemmekamper i ligaen står de med 5-2-5 borte. Den samme trenden har kommet til syne i Copa del Rey, der de spilte uavgjort borte mot Getafe og Real Betis, mens de vant hjemmekampene. Atletico har hatt hjemmekamp først nesten hele veien i cupen, så dette er kalkulerte resultater som var nok til å sikre avansement. Så får vi se om det holder denne gangen. Exiten for Rubin Kazan i Europa League nylig viste at Atletico ikke alltid har marginene på sin side.

Godin (f) fikk rødt kort sist. For øvrig er de fleste og de viktigste på plass, ikke minst er toppscorer Falcao tilbake, og Marca tror på denne oppstillingen:

Courtois – Luis, Diaz, Miranda, Juanfran – Turan, Gabi, M. Suarez, Koke – D. Costa, Falcao

For en spennende kamp, og for et spennende utgangspunkt. Vi klarer ikke se Atletico som favoritter, de er ikke sterke nok på reise. De vil trolig slite mer og mer utover i kampen og det kan bli tungt å forsvare ledelsen. Scorer de ett, må Sevilla helst score tre. Det er Atleticos håp, de har Falcao tilbake og han kan score ut av nesten ingenting. HU i kamp 3.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

4. Paris Saint Germain - Olympique Marseille
Coupe de France. 1/8-finale, det skal kåres en vinner i kveld og vi kan få ekstraomganger og eventuelt avgjørelse på straffer.

PSG viser meget gode takter og nå har de fått med seg den levende legenden David Beckham på laget også, han fikk sine første minutter i helgen. Det var imidlertid en annen spiller som snart faller i samme kategori, Zlatan Ibrahimovic, som satte 2-0-spikern i kista hjemme mot dagens motstander på søndag og sørget for tre poengs forsprang på tabelltopp i ligaen. Runden før ble det imidlertid tap 2-3 borte for Sochaux, og PSG har det med å skuffe en gang i blant, omtrent i hver femte kamp i ligaen. I Champions League har de 2-1 å gå på før hjemmekampen mot Valencia 6. mars. Det går veien for PSG og millionærene til Ancelotti nå, så hvorfor ikke kline til å vinne Coupe de France også, det sitter spillere på benken som kunne vært faste startere på mange andre topplag.

Thiago Motta (m), Thiago Silva (f), Alex, Areola, Le Crom, Lucas og Verratti er ikke med, melder klubben på sin nettside. Verratti har vært ekstremt god, så det er synd han ikke er med, men ditto spennende at Beckham skal starte kampen på Verrattis plass. Flere endringer ventet, Douchez i mål, Sakho tilbake i midtforsvaret for Alex og muligens Van der Wiel, Ménez og Gameiro fra start. Dette er kveldens tropp:

Armand, Beckham, Camara, Chantome, Coman, Douchez, Gameiro, Ibrahimovic, Jallet, Lavezzi, Matuidi, Maxwell, Menez, pastore, Sakho, Sirigu, Tiene, Van Der Wiel.

Marseille klarte ikke slå PSG i helgen og 3. plassen deres trues av flere lag. 7-2-5 på bortebane i ligaen er blant de bedre, men i cupen har Marseille ikke gjort mer enn nødvendig hittil. Seier 2-1 i ekstraomganger hjemme mot Guingamp og 2-1 borte mot Rouen. I dag har de muligheten til å hevne søndagens tap for PSG, men det kan se ut som de ikke er sterke nok for tiden.

Amalfitano (m) og Cheyrou (m) står på skadelisten.

Hjemmelaget ser sterke ut og de har en stadig flottere og bredere spillerstall. Selv om de endrer laget på et par plasser, er det ikke sikkert de blir noe svakere. Generalprøven viste at PSG er best, og de har hjemmebanefordelen her også. H i kamp 4.

5. Ajax - AZ Alkmaar
KNVB Beker, semifinale, det skal kåres en vinner i kveld og vi kan få ekstraomganger og eventuelt avgjørelse på straffer.

Ajax har slått ut Utrecht, ONS Sneek, Groningen og Vitesse på veien hit, med 12-0 i samlet målforskjell. I serien har de ikke bedre enn 2-2-1 på de fem siste rundene, og 1-1 mot Roda og 1-1 mot Den Haag i de to siste hjemme på Amsterdam Arena er ikke helt slik vi er vant til å se Ajax. De er to poeng bak PSV i ligaen, og de røk på straffer mot Steaua Bucuresti i Europa League.

Trener Frank de Boer gjør én endring i troppen fra forrige seriekamp, Hoesen (a) går inn til fordel for Cuenca. Ellers samme gjeng som sist:

Vermeer, van Rhijn, Alderweireld, Moisander, Poulsen, Eriksen, Sigthórsson, de Jong, Blind, Schöne, Boerrigter, Cillessen, Hoesen, Serero, Lukoki, Veltman, Dijks, Fischer

AZ har slått ut Veendam, VV Sneek, Dordrecht og Den Bosch på veien hit, og alle kampene inneholdt minst fem scoringer. I æresdivisjonen er de nede på en 13. plass, langt under pari, og viser meget svak form med 0-1-3 for middels motstand de fire siste rundene. De skal passe seg for å ikke havne på nedrykkskvalik, og cupen er eneste mulighet til heder og ære denne ellers mørke sesongen.

Trener Gertjan Verbeek uttaler at seier i cupen vil være en enorm energipille som kan redde sesongen. I dag mangler han Nick Viergever (f) som er suspendert, mens Celso Ortiz ikke får plass i troppen. Maarten Martens (m) er syk og nykommer fra AGF, Aron Jóhannsson (a), er skadet.

Begge lag er svakere enn vi er vant til for tiden, aller svakest er AZ, og i Amsterdam levner vi dem små sjanser. H i kamp 5.

6. Bari - Hellas Verona
Serie B. Erik Huseklepps tidligere klubb Bari er nede i en bølgedal, skakkjørt og fjerde sist i Serie B, blottet for form. At de ble trukket 7 poeng gjør at nedrykket truer. 0-2-3 på de fem siste og bare én scoring på disse er tragisk.

Hellas Verona var tilbake på vinnersporet forrige runde med 2-0 hjemme mot tabellnabo Varese. Dette kom etter tre kamper uten seier. Verona er nummer 3, best av lagene på play-off, og det er bare fire poeng opp til Livorno på direkte opprykk. 5-5-4 borte totalt.

Det står 5-0-0 fordel Verona på de fem siste innbyrdes, og med den formen Bari viser for tiden, får de det tøft igjen. Det frister å gå mot folkerekka i denne. UB i kamp 6.

7. Sporting Braga - Benfica
Portugisisk ligacup, semifinale, det skal kåres en vinner i kveld og vi kan få ekstraomganger og eventuelt avgjørelse på straffer.

Det er to lag som er i særklasse best i Portugal denne sesongen, Porto og Benfica. Begge har 16-4-0 og 52 poeng i ligaen og begge spiller semifinale i cupen i kveld. Porto er enorme favoritter hjemme mot Rio Ave klokken 17.00, og trolig klare for finale når Braga – Benfica sparkes i gang senere på kvelden. Braga er på 4. plass i ligaen, de vant 3-2 hjemme mot Guimaraes lørdag, etter 0-2-2 på de fire foregående. De har 7-1-3 på eget gress i ligaen, og laget ser hakket svakere ut enn da de herjet i Europa League i 2010-11. De ble for små i Champions League denne gangen, skal de vinne noe i år må det bli her.

Braga forteller på sin hjemmeside at det gjøres to endringer i troppen i forhold til forrige liga-kamp mot Guimaraes. Elderson (f) er ute med suspensjon og Carlos Eduardo fra reservelaget må vike. Emídio Rafael (f) og Rabiola (a) er tilbake:

Quim, Sasso, Ruben Amorim, Emido Rafael, Joao Pedro, Mossoro, Helder Barbosa, Baiano, Eder, Rabiola, Kritciuk, Salino, Paulo Vinicius, Custido, Ze Luis, Alan, Hugo Viana, Mauro, Santos

Benfica kjemper om portugisisk gull med Porto, og det kan godt hende de møter Porto i cupfinalen også, men da må de vinne denne småvriene bortekampen i Braga. De vant 2-1 på dagens bane i ligaen for en måned siden. Hjemme mot Braga klarte de bare 2-2. Benfica har bare vunnet en sine fem siste på dagens bane, men denne sesongen er de i kjempeform og ligaen beste bortelag med 8-2-0 totalt. Søndag spiller de borte mot Beira-Mar i ligaen, neste torsdag spiller de hjemme mot Bordeaux i Europa League.

Trener Jorge Jesus uttalte på pressekonferanse nylig at ligaen er viktigere enn cupene, men at de skal gjøre alt de kan for å vinne ligacupen også. Han sier videre at uansett hvem som starter kampen, er alle som spiller for Benfica klare for å yte sitt beste. Dette tolker vi dit hen at det kan komme et par endringer i laget denne gangen, men eventuelt hvilke, det sier Jesus ingenting om.

Benfica er regjerende mestere i turneringen, og de skal ha gode sjanser til å nå finalen. Det er imidlertid litt skummelt at Benficas trener prater om at cup ikke er viktigst. Bortekamp i Braga er en tøff oppgave, og Braga stiller sterkt ser det ut til, så vi må gardere. UB i kamp 7.

8. Motherwell - Celtic
Skotsk Premier League. Motherwell er blant de bedre lagene i det svært jevne sjiktet bak Celtic, det skiller bare fire poeng fra Inverness på 2. plass til Dundee United på 9. plass i skrivende stund. Motherwell har feilet i sine to siste, med tap 0-1 hjemme for Dundee United og 0-3 borte for Ross County. Før dette var de inne i en god steam på eget gress, og de står med 5-5-4 på Fir Park. I dag er det viktig å hvert fall score mål igjen, men seier er kanskje for mye forlangt mot ligaens suverent beste lag.

Manager Stuart McCall var svært lite fornøyd med lagets innsats i 0-3-tapet for Ross County sist, og det blir spennende å se om han endrer laget i dag. Kerr (f) er ute igjen, grunnet sykdom. Francis-Angol (f) er usikker. Hateley (m) og Hammell (f) var ute sist, men blir antagelig klare igjen.

Hvis man synes skotsk toppfotball var lite spennende da Celtic og Rangers byttet på å vinne ligaen og cupen, ja så er det vel enda kjedeligere nå, med Celtic alene på topp og i praksis uten kvalifisert motstand. Etter 28 runder topper de tabellen med 21 poeng ned til neste lag. De står med 8-1-1 på de ti siste rundene, og forrige reise ga 1-1 mot St. Johnstone. Med så stort forsprang kan Celtic tillate seg å avgi et par poeng av og til. I Champions League har Celtic kommet langt, men fikk beina solid ned på bakken igjen med 0-3 hjemme for Juventus den 12. februar. Returoppgjøret 6. mars blir trolig lite spennende.

Kapteinen Brown (m) og Lustig (f) er ute, Mulgrew (f) er usikker.

Celtic har vunnet åtte på rad mot Motherwell, som bare har scoret ett mål på Celtic de to siste sesongene, og sluppet inn 16. Kvalitetsforskjellen på lagene er åpenbar. Bare laber innsats og sløvhet kan hindre Celtic å vinne dette, et par røde kort eventuelt, men vi må nesten tro at bortelaget er proffe nok til å gjøre en skikkelig jobb denne gangen også. Selv om de knapt trenger flere poeng. B i kamp 8.

9. Inverness - Dundee United
Skotsk Premier League. Inverness er nummer 2, men bare fire poeng skiller ned til dagens motstander på 9. plass. Etter en mager periode vant Inverness 3-2 borte mot Hearts forrige runde, og på hjemmebane er de vriene å slå. 5-6-3 totalt.

Warren (f), som har startet samtlige kamper hittil denne sesongen, er suspendert. Beleilig nok er Meekings (f) tilbake fra skade og danner midtstopperpar med Devine. Kapteinen Foran (m) mister trolig denne kampen også, og fra før er King og Hogg ute.

Dundee United er i god form og de er også blant de sterkeste lagene på reise. 6-2-6 borte totalt. 1-0 borte mot Motherwell på forrige reise var sterkt, mens de slet noe mer hjemme mot Hibernian sist (2-2 etter en sen og heldig utlikning på straffe).

Gunning (f) er ute med en kneskade en god stund fremover. Klubben har kjøpt inn en erstatter i svenske Marcus Törnstrand fra Hammarby, men han er ikke klar før neste runde.

Innbyrdes oppgjør viser at det ofte blir mange mål og at borteseier er vel så sannsynlig som hjemmeseier. Her er det vanskelig å ha noen bastant mening. HUB i kamp 9.

10. Hibernian - Kilmarnock
Skotsk Premier League. Hibernian har bare vunnet to av sine ti siste, men det holder til en plass midt på den jevne tabellen. Etter to bortekamper på rad og fire poeng i sekken med hjem, kan man kanskje ikke klage, men det er akkurat det Hibernian gjør. De ledet 2-1 borte mot Dundee United forrige runde, da dommeren ga motstander straffe for en hendelse utenfor 16-meteren. Nå skal man uansett tilbake på vinnersporet hjemme på Easter Road. Forrige opptreden her ga tap 1-3 for St. Johnstone i en kamp man hang etter fra start.

Griffiths (a) er tilbake, bare Clancy (f) mangler i en bortimot skadefri tropp.

Kilmarnock er tabellnabo med dagens motstander. Etter at de tapte borte for Celtic har de slått Motherwell og Hearts, samt spilt uavgjort mot Inverness og Aberdeen. Formen er god og det er sjelden de går målløse av banen. 4-7-3 på bortebane.

Boyd (a) er tilbake i klubben og ligger an til å starte sin første kamp etter come-backet. Sissoko (f) og Perez (m) er usikre. Kapteinen Pascali er ute resten av sesongen med sin skade.

Hibernian var fortvilet over å miste to poeng på tampen forrige runde, og vi tror det blir maksimal innsats og kanskje også seier denne gangen. Kilmarnock ser imidlertid gode ut for tiden, og uavgjort vil ikke være noe sjokk. HU i kamp 10.

11. St. Mirren - Hearts
Skotsk Premier League. St. Mirren ligger nest sist, men har god klaring ned til fortapte Dundee FC på nedrykk. I dag møter de det eneste laget de har gode sjanser til å ta igjen, det skiller bare ett poeng opp til Hearts. Tap 0-1 for både Hibernian og St. Johnstone i de to siste lover imidlertid ikke godt. 5-3-6 hjemme totalt.

Rutinerte Gary Teale (m) er ute for tredje kamp på rad. Forøvrig er bare langtidsskadde McGregor og Reilly ute.

Hearts har hatt en heller mislykket sesong denne gangen, vi er vant til å se dem kjempe på øvre halvdel. Nå har de sluppet inn tre mål i alle de tre siste rundene og tapt tre strake mot Dundee United, Kilmarnock og Inverness. Hearts scorer ikke nok mål, bare ett mål per kamp i snitt. 1-6-6 borte er tragisk.

Robinson (m) er ute med skade og Stevenson (m) er suspendert. Fra før er Grainger, Patterson og Hamill ute.

Disse lagene møtes i ligacupfinale 17. mars. I kveldens generalprøve tror vi hjemmelaget har mest å by på, Hearts sliter på bortebane og kan ikke stille helt toppet. HU i kamp 11.

12. Dundee FC - St. Johnstone
Skotsk Premier League. Dundee FC har vist at de ikke holder nivået i Premier League. De ble nummer 2 på nest øverste nivå forrige sesong og skulle ikke rykket opp, men de fikk tilbud om kontrakt likevel da Rangers ble degradert. 27 kamper har gitt 3-5-19 totalt og returbilletten ned til 1. divisjon er allerede kjøpt. Man har ikke scoret et eneste mål de fem siste rundene og alt er tapt, senest 0-5 for Celtic.

Lockwood (f) er suspendert, Fra før er O'Donnell, McCluskey, Kerr og Finnigan ute.

St. Johnstone vant 1-0 hjemme mot St. Mirren sist og kjemper om sølvet bak Celtic. Formen er god, dog ble det tap for Ross County på forrige reise. 4-5-5 borte totalt.

M. Davidson (m) er suspendert. Millar (m) er tilbake fra skade. C. Davidson (f) er usikker. Fra før er Miller og Adams ute.

St. Johnstone har slått dagens motstander 1-0 hjemme og 3-1 på dagens bane tidligere denne sesongen, og vi forventer noe lignende i kveld. B i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Midtuke, frist: 27.02.2013 20:40
1. Middlesbrough - Chelsea B
2. Bradford City - Dagenham & Redbridge H
3. Sevilla - Atletico Madrid H U
4. Paris Saint Germain - Olympique Marseille H
5. Ajax - AZ Alkmaar H
6. Bari - Hellas Verona U B
7. Sporting Braga - Benfica U B
8. Motherwell - Celtic B
9. Inverness Caled. Thistle - Dundee United H U B
10. Hibernian - Kilmarnock H U
11. St. Mirren - Hearts H U
12. Dundee FC - St. Johnstone B

432-rekker:

HTML EMBED
Tipping Midtuke, frist: 27.02.2013 20:40
1. Middlesbrough - Chelsea B
2. Bradford City - Dagenham & Redbridge H
3. Sevilla - Atletico Madrid H U
4. Paris Saint Germain - Olympique Marseille H
5. Ajax - AZ Alkmaar H
6. Bari - Hellas Verona H U B
7. Sporting Braga - Benfica H U B
8. Motherwell - Celtic U B
9. Inverness Caled. Thistle - Dundee United H U B
10. Hibernian - Kilmarnock H U
11. St. Mirren - Hearts H U
12. Dundee FC - St. Johnstone B

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.