RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FA-leder trekker seg i protest

Foto: Scanpix / Pa Photos / Nick Potts
Sist oppdatert:
Samarbeid med FIFA en uholdbar byrde for Burden etter VM-avstemningen.

Styreleder Roger Burden i Det engelske fotballforbundet (FA) hevder han ikke kan stole FIFA etter at England ikke fikk fotball-VM i 2018.

Burden har den siste tiden vært fungerende styreleder i FA, men har nå trukket sin søknad om å bli permanent i stillingen, ifølge nyhetsbyrået NTB.

Bakgrunnen skal være at England tapte avstemningen om å få arrangere fotball-VM i 2018. Mesterskapet gikk til Russland.

-Jeg forstår at en viktig del av å være i denne jobben er å samarbeide med FIFA. Jeg er ikke klar for å jobbe med folk jeg ikke kan stole på, og jeg har trukket mitt kandidatur, sier Burden.

Tross gode tilbakemeldinger fra FIFA-toppene røk England ut allerede i den første runden av avstemningen torsdag. Kun to av de 22 stemmene gikk i engelskmennenes favør. Ifølge Burden ble England lovet stemmer som de aldri fikk.

-Jeg sliter med å forstå hvorfor vi bare fikk to stemmer. Det er vanskelig å tro at avstemningen var en objektiv prosess, sier Burden, som legger til at han ikke har noe problem med at Russland vant.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere