*Nettavisen* Sport.

Fabregas: - Slik overbeviste Mourinho meg

LOT SEG OVERBEVISE: Cesc Fabregas forteller hvordan han lot seg overbevise av José Mourinho om å dra til Chelsea. Foto: Lluis Gene (Afp / NTB scanpix)

Manageren droppet sønnens fotballkamp for å sikre seg midtbaneeleganten.

23.07.14 18:35

Mange hevet nok øyebrynene da det ble klart at Cesc Fabregas meldte overgang fra Barcelona til Chelsea tidligere i sommer.

Spanjolen har en stor fortid hos London-rival Arsenal, men skal ha fått beskjed av Arséne Wenger om at det ikke var behov for ham på Emirates.

Dermed gikk turen litt lenger sør-vest i den engelske hovedstaden. En avgjørelse Fabregas forteller at han tok etter at Chelsea-manager José Mourinho ofret sønnens fotballkamp for å møte ham.

- Da jeg først fikk vite at Chelsea ønsket å hente meg, vurderte jeg situasjonen nøye og snakket lenge med familien min. Men så en dag kom José til Barcelona for å møte meg, og da ble jeg overbevist.

- Det var en søndag ettermiddag, og han droppet sønnens siste kamp for sesongen for å fly og møte meg. At han gjorde dette, fortalte meg hvor mye han ønsket meg. Det ga meg et skikkelig løft, sier Fabregas ifølge Mirror.

Cesc Fabregas startet proffkarrieren i Arsenal, og nærmet seg heltestatus da han forlot klubben for å returnere til barndomsklubben Barcelona i 2011.

Han er en av tre store Chelsea-signeringer denne sommeren, etter at også Diego Costa og Filipe Luis er klar for blåtrøyene.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.