RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fabregas fortsatt forbannet

Foto: AFP/SCANPIX
Sist oppdatert:
Cesc Fabregas har på ingen måte tilgitt Martin Taylor for taklingen på Eduardo da Silva.

Arsenals spanske midtbaneelegant mener at Birmingham-forsvareren burde fått langt mer enn tre kampers karantene for taklingen på Eduardo da Silva i 2-2-kampen mellom Birmingham og Arsenal 23. februar.

Eduardo brakk beinet så stygt at han neppe spiller mer fotball i 2008.

Tre kampers utestengelse er den vanlige straffen for å få direkte rødt kort. Fabregas mener at Taylor burde fått mer - fordi han ifølge spanjolen skadet Eduardo da Silva med vilje.

- Selvsagt klandrer jeg ham. Han gjorde det og han vet hvorfor han gjorde det. Selvfølgelig sier han ikke at han gjorde det med vilje, det ville han aldri ha innrømmet, sier Fabregas ifølge ESPN Soccernet.

- Men en veldig god spiller er skadet i et år og spilleren som utførte taklingen er suspendert i tre kamper. Det er veldig, veldig urettferdig, legger han til.

Slapp Martin Taylor for billig unna? Si din mening i kommentarfeltet.

Eduardo da Silva var i ferd med å finne seg ordentlig godt til rette i engelsk fotball og sto med fire mål og to målgivende pasninger på sju kamper før han brakk beinet.

Manager Arsene Wenger sammenlignet ham tidligere i år med Liverpool-legenden Robbie Fowler og kalte ham Arsenals "Fox in the box" - et vanlig engelsk fotballuttrykk for måltjuv.

Les mer om engelsk fotball her
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere