RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fábregas fristet av Real

Sist oppdatert:
Denne saken bringer dårlig nytt til Arsenal-fansen.

Cesc Fábregas har alltid ønsket å returnere til Spania, sier den talentfulle spanjolens agent. Det første budet fra Real Madrid ligger snart i faxmaskinen på Highbury.

Den nyvalgte Real Madrid-presidenten Ramón Calderón lovet under valgkampen å hente landslagsspilleren tilbake til Spania. Og fikk visstnok Fábregas til å skrive under på en intensjonsavtale før valget.

Men Arsenal gir nok ikke slipp på midtbanejuvelen frivillig.

- Det blir ikke enkelt. Det blir nok en masse forhandlinger framover. Det som er klart, er at Real Madrid har banket på døra til Cesc, og Cesc synes at Real Madrid er et fantastisk lag. Han har alltid sagt at han vil tilbake til Spania, sier spillerens agent, Joseba Díaz, til Marca.

19-åringen var toneangivende da Arsenal spilte seg fram til finalen i Champions League tidligere i år. Díaz erkjenner også at Arsenal sannsynligvis ikke vil miste Fábregas "for alt gullet i verden".

Fábregas debuterte for Arsenal som 16-åring, og ble da den yngste førstelagsspilleren og like etter også den yngste målscoreren i klubben.

- Vi har alltid sagt at vi er veldig takknemlige overfor Arsenal. Og jeg vil aldri dolke Arsenal i ryggen, sier Díaz.

Det spørs vel likevel om ikke Arsenal føler dette som nettopp et dolkestøt i ryggen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere