RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fabregas har fått nok

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
- La meg være krystallklar, sier Arsenal-stjernen.

Det koker over på fotballryktebørsene i sommervarmen, og Arsenal-kaptein Cesc Fabregas er blant dem som hyppigst dukker opp med en eller annen potensiell klubb knyttet til navnet sitt.

Så sent som i dag, torsdag, hevder The Sun at spanieren er lysten på spill i Real Madrid.

Nå rykker Fabregas ut med nok et dementi. Og denne gangen i såpass klare ordelag at budskapet ikke er til å misforstå:

- Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg må si klart og tydelig at jeg har til hensikt å bli i Arsenal. Jeg sier det samme om og om igjen, men hver gang jeg har snakket med spanske medier i det siste, kommer det en annen versjon i engelske medier, der det stilles spørsmål ved min framtid, sier han oppgitt til Arsenals hjemmeside, melder Sky Sports.

- Hvis noe fortsatt er uklart, eller noen har misforstått, så la meg være krystallklar: Jeg er Arsenal-spiller av hele mitt hjerte, og framtiden min er i denne fantastiske klubben, fortsetter han.

Og det stopper ikke der:

- Jeg bryr meg om denne klubben og jeg tror på laget. Jeg er stolt av å være kaptein, og stolt av å bære trøyen. Det opprører meg når noen spekulerer i noe annet.

Og til slutt:

- Det er en fantastisk spirit i laget, og både ferdigheten og mentaliteten er god nok til at vi kan kjempe om sølvtrofeer på alle fronter.

Fortsatt i tvil om hvor Cesc Fabregas spiller neste sesong?

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere