RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fabregas lei løgnhistorier

Foto: AP/SCANPIX
Arsenals spanske juvel Francesc Fabregas er lei av å lese oppdiktede historier om seg selv i media.

Oslo (ANB): Fabregas setter inn en formidabel sklitakling på ukritiske medier som ifølge spilleren selv trykker usanne sitater.

Bare for et par dager skrev den spanske avisen Marca at Fabregas vil spille for Real Madrid, men ikke før neste år. Kilden var midtbanespilleren selv. Sitatet gikk hjem hos veldig mange nettredaksjoner rundt i verden.

– Jeg har ikke snakket med noe media, og det er frustrerende å lese sitater om hva jeg angivelig skal ha sagt om min framtid. Jeg har brukt sommeren til å slappe av med familien, venner og kjæreste, og tirsdag er jeg tilbake i trening med Arsenal, sier den spanske landslagsspilleren til Arsenals hjemmeside.

Også i fjor sommer var det mye skriveri om framtiden til Fabregas, som forlot Barcelona til fordel for Arsenal som 16-åring. Han svarte med å signere en ny kontrakt med London-klubben.

– Jeg tror noen kun prøver å lage ugagn, men mine intensjoner er glassklare. Jeg er lykkelig her i Arsenal, min framtid er med Arsenal, og det jeg prioriterer er å få suksess og vinne pokaler Arsenal, sier han. (ANB)

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere