RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos

Fabregas misfornøyd med Barca-tilværelsen

Sist oppdatert:
- Hvis treneren ber meg reise, da reiser jeg.

Cesc Fabregas har startet samtlige av Barcelonas kamper i La Liga denne sesongen. Han har også blitt byttet ut i samtlige kamper, og har aldri fått spille mer enn 64 minutter i noen av kampene.

I Supercupen mot Real Madrid forrige uke ble midtbanespilleren sittende på benken gjennom 90 minutter.

Vil spille
Nå forteller Fabregas om sin misnøye med å være det han kaller en «deltidsspiller».

I et intervju med Marca, gjengitt i The Guardian, er han ærlig om sitt syn på situasjonen.

- Jeg har alltid sagt at jeg spiller for verdens beste lag, men jeg kom hit for å spille, lære og kose meg, ikke for å sitte og klø meg i hodet, sier Fabregas ifølge avisen.

Han liker ikke tanken på at han ikke får fullføre kamper, og vil ikke bli en superinnbytter for Barcelona-trener Tito Vilanova.

- Det finnes ikke noe som heter en god innbytter i fotballens verden. Jeg kan ikke fortelle deg hva som utgjør en god innbytter. Jeg ønsker alltid at det går bra for lagkameratene mine, og jeg smiler og viser glede. Hvis jeg må ta med meg frustrasjonen og misnøyen hjem, gjør jeg det, men jeg lar aldri lagkameratene eller manageren se det, sier Fabregas.

- Reiser om han ber meg
Arsenal har fortsatt førsterett på å kjøpe Fabregas om Barcelona ønsker å selge. Midtbanespilleren har neppe planer om et London-comeback med det første, men drar hvis han får beskjed om at Barcelona ikke ønsker ham lenger.

- Jeg er strålende fornøyd med å være en del av dette laget, men når treneren ber meg reise, reiser jeg. Men jeg kommer ikke til å gjøre det lett for ham (Vilanova), sier Fabregas.

- Jeg vil fortsette å stå på, og ser frem til at det blir en forandring. Jeg kom hit for å fullføre karrieren her, fortsetter spanjolen.

Fabregas reiste fra Barcelona til Arsenal som 16-åring i 2003. I 2011 vendte han tilbake til den spanske klubben, etter at han hadde etablert seg som en av de største stjernene i Premier League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere