RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fabregas om Mourinho: - Den beste for Chelsea


STØTTER SJEFEN: Cesc Fàbregas er ikke i tvil om at José Mourinho er rett man for Chelsea.
STØTTER SJEFEN: Cesc Fàbregas er ikke i tvil om at José Mourinho er rett man for Chelsea. Foto: Nick Potts (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Chelseas midtbanespiller Cesc Fàbregas har full tillit til manager José Mourinho til tross for blåtrøyenes svake sesongstart.

Mourinho, som er inne i sin andre periode som Chelsea-manager, har fått kjenne på presset denne sesongen. Som regjerende seriemester går London-klubben nå inn i landslagspause med kun åtte poeng på åtte kamper.

– Han er den beste manageren i klubbens historie og den beste vi kan ha nå, uttalte Fabregas til Radio Marca ifølge Reuters.

– Vi har den beste manageren som Chelsea kan ha. Jeg vil gjøre alt han ber om. På tomannshånd har han hjulpet meg, og det er jeg takknemlig for. Vi spiller ikke bra for tiden, men vi vil bli bedre. Folk har glemt at vi vant serien for fem måneder siden, fortsetter han

Laget tapte kun tre seriekamper forrige sesong, og i løpet av de åtte første kampene denne sesongen, har de allerede tapt fire. Mourinho har selv beskrevet sesongstarten som «den verste perioden i min karriere», men har fortsatt full støtte fra klubbledelsen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere