*Nettavisen* Sport.

Fagermo: - En livsfarlig takling

RETT UT: Bismarck Acostas røde kort ble starten på slutten for Starts poenghåp mot Odd. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)

Sju strake kamper uten seier for Start.

26.05.14 01:54

START - ODD 0-1:

Odd fikk med seg alle poengene fra søndagens bortekamp mot Start i Kristiansand.

Et selvmål av Solomon Owello midtveis i andre omgang ble avgjørende. Gjestene dro fornøyde hjem med full poengfangst.

Selvmålet kom bare sekunder etter at Owellos midtbanemakker Bismarck Acosta ble utvist for en stygg takling mot Odd-backen Thomas Grøgaard.

20-åringen ble liggende i kunstgresset med smerter etter å ha fått knottene til Acosta stemplet i leggen. Vertenes costaricaner ble vist av banen. Det synes Odds trener var bare å forvente.

- Det var en livsfarlig takling. Slikt kan vi ikke ha noe av mot unge lovende spillere. Det var karrieretruende, fastlo Odd-trener Dag-Eilev Fagermo i samtale med C More.

Formsterkt Odd
Tre nye poeng passet uansett ypperlig for Fagermo og Odd, som har levert en flott siste måned i Tippeligaen. Fire seirer på seks kamper har ført telemarksklubben opp i medaljekampen.

- Det smaker nydelig med tre poeng og seier. Spillerne gjorde en fantastisk jobb. Vi har tatt mange poeng i mai. Det er noe vi vanligvis ikke har gjort tidligere, påpekte Fagermo.

For Start er tendensen desto dårligere. Kun to poeng har Mons Ivar Mjeldes mannskap fått med seg fra de siste sju kampene.

Mjelde: - Tar ansvaret
Start-treneren var ikke imponert over dommer Kristoffer Helgerud og hans assistenter.

- Igjen stjal dommerne overskriftene. Vi får ikke en dritt gratis, og vi må gjøre jobben selv. Jeg tar ansvaret for at det ikke ble poeng i dag. Guttas vilje og innstilling var det ingenting å si på. Dette må være lista for oss, sa Mjelde til C More.

- Det var en artig fotballkamp. Gutta sto på, men ble hardt straffet. Det røde kortet preget oss. Jobber vi som dette framover, vil vi plukke mange poeng. Vi rystet Odd mot slutten, et lag som har landslagsspillere i alle lagdeler, la han til.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag