RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
RBK NESTE ÅR? Dag-Eilev Fagermo sier han ikke kunne tenke seg å forlate Odd midt i sesongen. Han innrømmer imidlertid at han ville vurdert et tilbud fra RBK foran neste sesong.
RBK NESTE ÅR? Dag-Eilev Fagermo sier han ikke kunne tenke seg å forlate Odd midt i sesongen. Han innrømmer imidlertid at han ville vurdert et tilbud fra RBK foran neste sesong. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)

Fagermo: - Har et spesielt forhold til RBK

Odd-treneren innrømmer at Rosenborg-jobben er interessant.

Dag-Eilev Fagermo kunne aldri tenkt seg å forlate Odd midt i sesongen. Likevel innrømmer han at et tilbud om trenerjobben i Rosenborg for alvor ville gitt han noe å tenke på.

RBK ga mandag Per Joar Hansen sparken som hovedtrener. Inn dørene på Brakka kom Kåre Ingebrigtsen som erstatter ut sesongen. Det gir trønderne noen måneder på å finne en permanent løsning.

Telemarksavisa skriver at Odd-trener Fagermo ville tatt noen runder i tenkeboksen om et jobbtilbud skulle tikke inn fra Lerkendal.

- Det er den største trenerjobben i Norge, det er det ingen tvil om. Dessuten har jeg et litt spesielt forhold til Rosenborg. Nils Arne Eggen var mitt store forbilde da jeg som ung trener reiste til Lerkendal for å lære. I tillegg var Bjørn Hansen min mentor da jeg tok trenerutdanningen min, så veldig mye av det jeg står for stammer fra Rosenborg, sier Fagermo til avisen.

Odd ligger for tiden på fjerdeplass i eliteserien. Bare ett poeng skiller dem fra Rosenborg og Strømsgodset på plassene over.

- Jeg er under kontrakt, og føler dessuten at vi virkelig har noe på gang nå, sier Fagermo. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere