RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fagermo om Stabæk: - De blir ingen kasteball

SCORET: Elbasan Rashani avgjorde for Odd.
SCORET: Elbasan Rashani avgjorde for Odd. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)
Men Odd vant kampen i Skien.

Odd tok sin annen hjemmeseier for sesongen med 2-1 over Stabæk. Seieren kom først og fremst på grunn av en god annen omgang.

Før pause var det ikke så veldig mye som hendte innenfor lagenes 16-metere. Angrepene kom sporadisk, og den største sjansen kom etter en dødball. Fredrik Semb Berges knallharde heading traff tverrliggeren.

Gjestene fra Bærum åpnet friskest, men etter å ha kommet seg fra åpningsminuttene lot hjemmelaget til å ha god kontroll. Frode Johnsen lå hele tiden og jaktet på sjanser, men de helt store mulighetene lot vente på seg.

Foran annen omgang etterlyste lagenes trenere mer trykk og vilje i angrepsspillet. Altfor mye av det omstendelige spillet foregikk på midtbanen. Hos Stabæk ble Franck Boli altfor alene på topp.

- Vi må opp med tempoet og få mer bredde og større trøkk i spillet vårt, sa Dag Eiliv Fagermo til CMore.

Selvmål
Åtte minutter etter sidebytte fikk Fagermo det han ba om. Backen Lars Kristian Eriksen så først ut til å ha pirket ballen i mål etter klabb og babb etter en corner, men det var Stabæk-backen Pablo Fontanello som styrte den i eget mål.

Etter 68 minutter fikk ikke Stabæk-forsvaret klarert skikkelig. Innbytter Bentley snappet ballen og sendte den kjapt inn foran mål, der Elbasan Rashani enkelt kunne score sitt annet mål for sesongen.

- Ingen stor kamp fra oss, men jeg må få lov til å rose Stabæk. De blir ingen kasteball denne sesongen, sa Fagermo etter kampen.

Bedre enn i fjor
Til tross for at Odd-treneren ikke var helt fornøyd med spillet var han fornøyd med at laget hans har fått en mye bedre start på årets sesong enn i fjor.

- Nå har vi sju poeng. Det hadde vi ikke før elleve kamper var spilt i fjor, slo Odd-treneren fast.

Stabæk kom litt bedre med etter at Fredrik Brustad kom inn og støttet Boli. Et drøyt kvarter før slutt kom reduseringen da Boli viderebefordret et Brustad-innlegg i mål.

- Dessverre ble det tap. Vi startet opphentingen og presset vår litt for sent, sa Stabæk-trener Bob Bradley til CMore.

Etter to seirer er det blitt to strake tap for nykommerne fra Bærum. Gjestene hadde kanskje fortjent ett poeng etter sin bedre avslutning av kampen, men «Odderane» hadde rutinen og red stormen av. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere