*Nettavisen* Sport.

Fagermo til TV 2-Davy: - Ikke enig med deg

IKKE SKUFFET: Odds trener Dag-Eilev Fagermo bedyrer at han ikke er veldig skuffet etter cupfinaletapet. Her sammen med Moldes trener Tor Ole Skullerud.

IKKE SKUFFET: Odds trener Dag-Eilev Fagermo bedyrer at han ikke er veldig skuffet etter cupfinaletapet. Her sammen med Moldes trener Tor Ole Skullerud. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Odd tapte cupfinalen og mistet ligasølvet på målstreken, men Dag-Eilev Fagermo vil ikke gå med på at de er et nestenlag.

MOLDE - ODD 2-0:

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): Den profilerte TV 2-programlederen Davy Wathne var på plass på pressekonferansen etter cupfinalen.

Da han tok mikrofonen og spurte Fagermo om hva reaksjonen til Odd-spillerne ville bli etter en sesong som nestenlag, ville ikke Fagermo si seg enig med Davy.

- Vi er ikke et nestenlag, for vi er ikke i nærheten av de største klubbene i Norge når det gjelder ressurser. Ingen andre klubber som driver som oss har greid dette. Derfor er jeg ikke enig med deg i at det er en nestensesong, det er en fantastisk sesong. Som Steffen Hagen sa i garderoben, vi er stolte av det vi har gjort i år, for det er unikt med Odds ressurser, svarte Fagermo med et smil til Davy.

- Ikke veldig skuffet
TV 2-ikonet benyttet også anledningen til å spørre hva Fagermo er mest skuffet over.

Klikk på bildet for å forstørre.

TOK ORDET: Davy Wathne. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

- At vi skaper for lite. Dette er en fest og fantastisk ramme, og jeg skulle ønske at vårt publikum fikk se flere Odd-sjanser for å skape stolthet og entusiasme på tribunen. Men samtidig er jeg ikke veldig skuffet. Vi har gjort den beste sesongen i Odds historie. Molde er bedre, og det hadde vært mye surere om vi hadde tapt på en tilfeldighet eller noe sånn. Vi forstår at vi ikke har toppnivået til Molde over tid, og de vipper det i sin favør fordi de er bedre. Da er det mer akseptabelt å tape, mener Odd-sjefen.

- Taper fortjent
Til Nettavisen innrømmer han at Odd tapte for et bedre lag.

- Vi må bare innse at vårt toppnivå ikke er så bra som deres. Vi taper fortjent, sier Fagermo til Nettavisen.

Han opplevde finalen slik:

- Jeg hadde et håp helt til det ble slutt, men jeg visste det ville bli en tøff kamp. Molde var klart bedre enn oss for 14 dager siden i ligaen, men vi hang bra med frem til 1-0 i dag. Jeg kan imidlertid ikke huske at vi skapte noen målsjanser. Sånn har det vært litt de tre siste kampene i Tippeligaen og i dag, mot Molde og RBK, sier han til Nettavisen.

Han forteller imidlertid at sesongavslutningen har vært en lærepenge for skienslaget.

- Det vi skal lære av de tre siste kampene, er at vi virker slitne. De største klubbene kan rullere mer, men mine beste spillere har ikke vært så gode på slutten, og våre beste må spille hver gang for å vinne. Da må man rullere. Dit kommer nok ikke vi, det handler om ressurser, tror Fagermo.

Spillebørs: Slik spilte lagene

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.