Fagermo vil raide LSK igjen

Foto: Scanpix

Sjekk hvilken landslagsspiller det dreier seg om denne gangen!

17.08.09 10:38

Ifølge Telemarksavisa skal flere av skiensklubbens trofaste investorer ha sagt ja til å bidra til å forsterke stallen – og LSK-spiller John Anders Bjørkøy (30) står høyt på ønskelista til trener Dag-Eilev Fagermo.

En avtale skal være nært forestående, selv om Fagermo er hemmelighetsfull.

- Vi jobber knallhardt for å få på plass finansieringen av en ny spiller. Vi håper det ordner seg denne uka, sier treneren til Telemarksavisa.

Fagermo bekrefter videre at det mandag kommer to nigerianere på prøvespill til klubben. Dermed kan det bli mange nye ansikter på Skagerak Arena om kort tid.

John Anders Bjørkøy har ikke lyktes i LSK etter overgangen fra Fredrikstad. Søndag satt han på benken hele kampen da romerikingene slo Vålerenga på Ullevaal stadion.

Før han havnet på Åråsen var den tidligere Fredrikstad-kapteinen aktuell for en overgang til Rosenborg, men Bjørkøy ble ikke enig med trønderne om sine personlige betingelser.

Etter det Telemarksavisa erfarer skal LSK være villig til å slippe Bjørkøy gratis til Odd. Ved å slippe midtbanespillerens lønn på rundt 1,2 millioner kroner årlig, kan trener Henning Berg se seg om etter en ny spiller. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag