Gå til sidens hovedinnhold

- Falcao drar til Premier League

Superspissen kan bli Chelsea-spiller i januar.

Fredag kveld senket Radamel Falcao Chelsea nærmest på egenhånd, da Atletico Madrid slo londonerne 4-1 i Supercupen.

Tre mål på en omgang mot de regjerende Champions League-mesterene er definitivt noe å slå i bordet med. Faktum er likevel at den colombianske kraftspissen har imponert en hel fotballverden flere sesonger allerede.

Og med slike prestasjoner som "El Tigre" har bydd på, er det ikke merkelig at beilerne stiller seg i kø for underskriften hans.

Januar-avtale
Nå melder det colombianske nettstedet Gol Caragol, ifølge Expressen, at Falcao allerede har skrevet under på en avtale med en ny klubb. Klubben er supercup-motstander Chelsea, og overgangen skal etter sigende gjennomføres når overgangsvinduet åpner i januar.

Falcao skal ha stått høyt på londonklubbens ønskeliste denne sommeren, men en overgang ble aldri noe av. Nå kan det altså se ut til at superspissen er bundet til Chelsea fra og med den første dagen i 2013.

Målkonge
Noen overgangssum nevnes ikke, men Falcaos utkjøpsklausul skal ligge på 60 millioner euro.

Kongen av Europa-ligaen (har scoret 29 ganger på 29 kamper de siste to sesongene) kom til Atletico Madrid fra portugisiske Porto for 40 millioner euro før 2011/12-sesongen.

På kort tid har han bøttet inn mål i stor stil for madridklubben, og samtidig sørget for å øke markedsverdien sin betraktelig.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?