Gå til sidens hovedinnhold

Falcao fnyser av ryktene

- Det er ikke troverdig, sier superspissen.

Radamel Falcao orker ikke å tenke på at han blir koblet til «alle» storklubbene i Europa. I stedet konsentrerer spissen seg om fredagens cupfinale mot byrival Real Madrid.

Colombianeren med kallenavnet «tigeren» har vært Atléticos toppscorer de siste to sesongene. I år har han hjulpet laget til å nå gruppespillet i neste sesongs mesterliga, og det har storklubber i en rekke ligaer lagt merke til.

- Alt jeg tenker på er Atlético Madrid, sa Falcao under pressekonferansen i forkant av den spanske cupfinalen.

Han ble tidligere i uken koblet til Monaco, og både spanske og franske aviser hevdet at angriperen allerede er klar for den hardtsatsende klubben.

- Jeg vet ingenting. Ifølge mediene har jeg skrevet under for halve Europa. For Chelsea, Manchester United og Real Madrid.

- For meg har ikke disse ryktene noen form for troverdighet. Allerede seks måneder etter at jeg kom hit, ble jeg koblet til lag over hele Europa, sa den tidligere Porto-spissen.

Under pressekonferansen ble han spurt om han trodde fredagens finale blir hans siste store kamp for Atlético.

- Jeg ble spurt det samme spørsmålet i Bucuresti i fjor, sa han med henvisning til europaligafinalen der han scoret to ganger i 3-0-seieren over Athletic Bilbao.

- De sa at jeg ville forlate klubben om den ikke nådde mesterligaen. Jeg er fortsatt her. Alt jeg vet er at jeg har tre år igjen av kontrakten min. Resten er spekulasjoner.

Atlético jakter sin første derbyseier over Real Madrid på 14 år. Falcao har ingen problemer med å la José Mourinhos lag få favorittstempelet.

- Jeg leser ikke mange aviser, men jeg antar at de gjør Real til favoritter på grunn av spillerne og budsjettet de har. Vi må bare konsentrere oss om å gjøre det vi skal. Da har vi muligheten. (©NTB)

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?