Gå til sidens hovedinnhold

Falcao snakker ut om United-framtiden

Superspissen har ikke gitt opp.

Det var stor oppstandelse da superspissen Radamel Falcao ble hentet på lån til Manchester United mot slutten av sommerens overgangsvindu.

Colombianeren har bøttet inn mål både for klubblagene Porto, Atletico Madrid og Monaco, samt gjort seg bemerket med mål på landslaget.

Etter overgangen til United har det imidlertid ikke blitt så mye nettsus, mye på grunn av at spissen har slitt med skader og dermed spilt mindre enn ventet.

I mediene har det blitt spekulert i at United er skeptisk til på bruke hele 43,2 millioner pund for å sikre seg 28-åringen på permanent neste sommer.

- Ønsker å bli
Nå gjør imidlertid Falcao det klart han han gjerne blir værende.

- Slik jeg ser det, så ønsker jeg å bli. Jeg må selvsagt analysere situasjonen her, få mer spilletid og se hva styret i klubben mener, sier han ifølge Mirror.

- Alle fotballspillere ønsker å spille. Ingen er fornøyd med å ikke spille og å sitte på benken. Men de gangene jeg får sjansen, uansett som det er 10, 20 eller 90 minutter, så skal jeg gi mitt beste for klubben, sier spissen.

De siste kampene har unge James Wilson fått sjansen fra start, mens Falcao har blitt henvist til benken. Dette kan tyde på at manager Louis van Gaal kanskje vurderer å satse på en egenutviklet spiller, framfor å bruke store penger på Falcao. Colombianeren sier han likevel er tålmodig.

- Konkurranse
- Vi har en gruppe spisser, der alle er gode, og det er bra for oss. Det er alltid konkurranse, sunn konkurranse om plassene. Så langt er jeg veldig fornøyd med hvordan laget har gjort det i Premier League, sier 28-åringen.

- Jeg snakker mye med manageren. Jeg respekterer filosofien hans. Jeg har vært skadet og vet at jeg må vente på en sjanse. Nå føler jeg meg klar og jeg tror laget trenger meg. Hver gang jeg får sjansen, ønsker jeg å gi alt både for laget og manageren. Jeg ønsker å hjelpe laget, forteller Falcao videre.

Manchester United står med seks strake seire i Premier League og er oppe på en sterk tredjeplass, bak Manchester City og Chelsea, etter 16 runder.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?