RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fansen buer og Wenger fortviler

Foto: Clive Mason / Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
Theo Walcott skaper uro i Arsenal.

De siste timene og dagene før overgangsvinduet stengte, var det snakk om at Theo Walcott kunne komme til å forlate Arsenal. Den hurtige kantspilleren ønsket mer spilletid, men valgte å bli værende i London.

Noen ny kontrakt har han imidlertid ikke signert. Kanskje fordi han ønske å se an hvor mye spilletid han får utover høsten.

Da han kom inn som innbytter og scoret i 6-1-seieren mot Southampton, var det enkelte Arsenal-fans som buet mot Walcott. Manager Arsène Wenger innrømmer at han er bekymret, både over kontraktsituasjonen til Walcott og over fansen behandling av vingen.

- Det er åpenbart en bekymring. Du ønsker at spillerne dine skal få støtte, uansett hvordan kontraktsituasjonen deres er, men for øyeblikket kan vi ikke la dette påvirke oss, sier Wenger ifølge Sky Sport.

- Vi håper fremdeles at Theo vil forlenge kontrakten med oss, legger han til.

Walcott har fortalt Wenger at han ønsker å bli i Arsenal.

- Theo er bare 23 år, men har vært igjennom mye i karrieren. Mye positivt og negativt. Jeg er sikker på at han blir her. Det er det alle håper, konkluderer Wenger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere