RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fansen forstår ikke Aquilani-vraking

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
- Aquilani har faktisk vært en av Liverpools beste i oppkjøringen, mener supporterleder.

Liverpool-fansen forstår ikke hvorfor Aquilani ikke for sjansen.

På Liverpool.no er sine nettsider det blitt gjennomført en undersøkelse om hvilke spillere som de helst ville ha med i startoppstillingen. Her kan man stemme på hele 15 spillere som ikke startet sist kamp. Aquilani har fått hele 54 % av stemmene. For å sammenligne har nestemann på listen, Dirk Kuyt, fått 19,8 % av stemmene.

Fredag klokken 16.30 hadde hele 12000 personer stemt i undersøkelsen.

Var god mot VIF
Styreformann i Liverpools skandinaviske supporterklubb Pål Møller sier til Nettavisen at han tror grunnen til Aquilanis gode tall på undersøkelsen skyldes bra spill i oppkjøringen. Han mener at fansen unner Aquilani en ny sjanse til å innfri forventningene til ham.

- Spesielt i kampen mot Vålerenga da han kom inn som innbytter og bidro sterkt offensivt og imponerte med flere gode involveringer kan være grunnen til at Aquilani er ønsket i startoppstillingen av Liverpools norske supportere, sier Pål Møller.

Og utdyper videre:

- Aquilani har faktisk vært en av Liverpools beste i sesongoppkjøringen.

Stoppet låneavtale
Aquilani har vært linket bort denne sommeren og det har vært meldt interesse fra klubber i Italia. Under fjorårssesongen var Aquilani utlånt til Juventus. Nå har Fiorentina vært på banen og prøvd å få til en låneavtale. Fiorentina ble enige om en låneavtale med Liverpool. Avtalen var egentlig i boks da Aquilani tok en helomvending og krevde en permanent overgang.

Fiorentinas transfer-sjef Pantaleo Corvino er skuffet over Aquilanis beslutning.

- Vi ble enige med Liverpool og Aquilani om en låneavtale, men så forlangte spilleren en permanent overgang, uttaler Corvino til Football Italia.

Aquilani selv har insistert på å bli i Liverpool og gjøre sitt beste for å etablere seg i Liverpools startellever.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere