RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fansen motiverer Solskjær

Foto: Heiko Junge (Scanpix)
Sist oppdatert:
Ole Gunnar Solskjær går fortsatt på krykker, og kan ikke kjøre bil. Men til tross for at han er ute med skade i ett helt år, så er det ingenting i veien med motivasjonen.

Han slet med skader også i fjor, men i sommer forandret alt seg til et realt skademareritt for Solskjær. Da ble det klart at han måtte under kniven igjen. Konsekvensene var ikke bra. Han mister hele inneværende sesong.

Først neste sesong kan Solskjær være tilbake på banen.

- Kan ikke grine
- Men på Stretford End har de hengt opp et banner med navnet og draktnummeret mitt. På hver kamp synger de sangen min. Det gir meg enorm motivasjon. Jeg kan jo ikke akkurat legge med ned og grine. Jeg er jo bare 31 år. Det gjelder å gjøre det beste ut av situasjonen. Så må du sette deg både små delmål og litt større mål, sier han til Tidens Krav.

Han kjemper seg tilbake dag for dag.

- Legen er veldig fornøyd, så nå er resten opp til meg selv. Jeg bruker krykker og kan ikke kjøre bil, men har så vidt begynt å sykle. Det gjør jeg verken for kondisjonens eller styrkens skyld, men for å bevege kneet. Jeg kan også forsiktig sette ned foten og bruke bare ei krykke, sier Solskjær til Tidens krav.

Tror på oppturer
Ifølge Tidens Krav tror også Solskjær at United vil slå tilbake utover høsten.

- Vi har hatt enorm uflaks med skader. Du tror det nesten ikke. Men når vi får spillerne tilbake, vil vi få vist hva laget er godt for. Bare det at Rio Ferdinand er tilbake, vil bety mye.Det er i perioder med motgang, slik vi har hatt i høst, du virkelig får se hva som bor i et lag. Holder du deg flytende da, så.., sier Solskjær.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere