RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fansen murte igjen klubbhuset

Foto: Twitter
Sist oppdatert:
Forbannet etter dårlige resultater den siste tiden.

Rapid Wien har vist sviktende form den siste tiden og har kun vunnet én av sine 12 siste seriekamper i den østerrikske Bundesligaen.

Etter helgens 1-3-tap hjemme for Håvard Nielsen- og Valon Berishas Red Bull Salzburg, hadde en gruppe fans fått nok.

De bestemte seg nemlig for å mure igjen hovedinngangen til klubbens hovedkvarter i Wien, skriver Südkurier. På muren hang de opp et bilde av daglig leder Werner Kuhn, med påskriften «Jeg er ikke velkommen her».

Dette er ikke første gang fansen aksjonerer med drastiske tiltak denne sesongen. For to uker siden boikottet de første omgang av kampen mot Wiener Neustadt.

Etter at det sto 0-0 ved pause, responderte spillerne med to scoringer og klubbens første seier på lang tid da fansen fant veien til stadion i andre omgang.

I midten av april fikk trener Peter Schottel sparken, men Zoran Barisic har heller ikke lyktes med å få skikk på laget.

Til tross for elendig form de siste månedene, ligger Rapid Wien fremdeles på en tredjeplass i den østerrikske Bundesligaen.

Det er imidlertid så mye som 23 poeng opp til ledende Austria Wien. Red Bull Salzburg ligger på andreplass, seks poeng bak serielederen.

En tredjeplass er nok uansett ikke bra nok for fansen til Østerrikes mestvinnende lag gjennom tidene. Det er i alle fall mye som tyder på det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere