RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fansen raser i sosiale medier

Sist oppdatert:
Sosiale medier koker over i forbannelse over at ingen har forsvunnet fra Brann stadion.

Aller mest går sinnet ut over Roald Bruun-Hanssen. I fjor vinter var stemningen blant store deler av supporterne at de ikke kom til å gå på Stadion i 2014 hvis ikke Roald Bruun-Hanssen trakk seg.

Les saken på ba.no

Men Branns daglige leder blir beskyldt for å ha flere liv enn katten, og da han med et bredt smil kunne presentere nybakt seriemester i Sverige, Rikard Norling, som Brann «frelser», stilnet stormen.

Nå har det, mildt sagt, blåst opp igjen. Mange Brann-fans hadde forhåpninger og forventninger om at hoder skulle rulle etter fredagens styremøte. Det skjedde ikke, og nå er folk forbannet.

Les også:Bruun-Hanssen og Norling bør ikke være med videre

Total slakt på bataljonen

Diskusjonen går naturlig nok høyt på Bataljonens hjemmesider. Og i Branns egen supportergruppe er dommen enstemmig. Sjekk bare disse innleggene:

«Det er bare en ting å gjøre, og det er å ikke kjøpe et eneste partoutkort eller billett før geniet er borte fra klubben for godt. Dette gjelder samtlige som har noe omtanke for klubben. Skjer det fortsatt ingenting, skal hele styret bort på neste generalforsamling). Det bør de for så vidt uansett».

«Og hvorfor skal RBH lede evalueringen av SEG SELV??? HAN er hovedproblemet. Han burde i tilfelle fått permisjon neste uke, mens evalueringen pågikk. «Her må det boikottes, her må det demonstreres. Alle som har vært så dumme at de fornyet partoutkortet, må aktivere nedrykksklausulen og kreve pengene tilbake. Så kan man bruke sin forbrukermakt og kreve daglig leders avgang».

«Fy faen. Fakkeltog mot RBH, anyone?»

«Skandalen er total. Jeg fatter det ikke. Jeg fatter ikke at styret mener Brann er tjent med å ha med RBH videre. Det er ufattelig. Ingen partoutkort på meg, og da ryker sannsynligvis to til. Dette er til å grine av. Klubben vet hvor jeg står, jeg har sendt mail. Oppfordrer andre til å gjøre det også».

SIDEN 2007: Roald Bruun-Hanssen har vært daglig leder på Stadion siden 2007. Nå mener mange at nok er nok.


«Roald med videre ja. Er klubben snart historie eller.? Hva er dette for noe? Barmen og RBH må gå. Dette tjommiopplegget de har på gang der oppe ødelegger klubben. TA ANSVAR!!»

«Broren hans truer vel med intervensjon av militær art om lillebroren fjernes».

«Hvis Bruun virkelig vil hjelpe oss til opprykk bør han ta en lederjobb i Sogndal».

«Helt forbanna utrolig, eg bruker ikke en krone på en billett, partoutkort eller Brann-effekt før RBH har forlatt skipet han har senket til de grader på bunnen!! Hva i hel**** tenker styret med?? Er de helt handlingslammet?? Trodde Barmen var en skikkelig fyr, men jeg krever hans avgang!!»

Nådeløse kommentarfelt

På BAs facebookside og i kommentarfelt på BA.no er folk heller ikke nådige. Det kan bli tynt med folk på Stadion hvis det som kommer frem her er den gjeldende folkemeningen. Både Bruun-Hanssen og Norling får så hatten passer:

«Hvorfor han ikke har fått fyken for flere måneder siden forundrer meg... Fotball er jo basert på gode resultater og dersom trenere i andre klubber ikke innfrir så venter foten rimelig raskt».

«Boikott hele klubben».

«Fortsetter RBH, Barmen og Norling er min respekt for et tannløst styre langt under skosålen. Aldri noe støtte til Brann fra meg før de tre er borte. Leser man historien om RBHs styrte nedrykk vil man få sjokk og undres på hvorfor den karen kan få fortsette ett eneste sekund til! Styret er og blir ryggløse nikkedukker».

«RBH begynte i styret i Brann samme år som de vant gull. Etter det har det gått en vei med brann. Vil påpeke at dette ikke er ment som noen form for personangrep, kun faktaopplysning».

Les flere saker på ba.no


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere