RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fansen vil kjøpe Liverpool

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
En gruppe hengivne Liverpoolfans, med tidligere storscorer John Aldridge i spissen, vil kjøpe klubben.

Klubben er i dag eid av amerikanerne Tom Hicks og George Gillett - som har gjort seg svært upopulære. De har satt Liverpool i dyp gjeld, og ser nå etter nye eiere.

En gruppe som kaller seg Share Liverpool FC - med John Aldridge i spissen - har sendt et åpent brev til eierne, der de vil at amerikanerne selger til dem, melder liverpool.no.

- Vi forstår det slik at dere har besluttet å selge Liverpool FC, og aktivt søker en kjøper. I likhet med det store flertall av Liverpool-fans er vi enig i beslutningen om å selge klubben. Vi ønsker å kjøpe klubben på vegne av supporterne, og inviterer dere til å komme til enighet med oss. Vi har tro på at dersom dere er villige til å selge klubben til oss for en fair pris, så vil vi ha nok støtte til å drive klubben.

- Som dere vet er Share Liverpool FC et samvirke der alle eierne vil eie en aksje hver. Vi er ikke motivert av profitt og er ikke ute etter å utnytte Liverpool FC på noen måte. All inntekt vil gå tilbake til klubben og laget. Vi ønsker kontroll med klubben vi elsker kun fordi vi har klubbens beste interesser i tankene, og ønsker et lag som oppnår suksess. Vi representerer en virkelig god mulighet for dere begge til å avslutte deres trøblete eierskap. Velger dere å forlate klubben ved å selge til oss vil dere oppnå beundring og respekt hos mange, heter det blant annet i brevet.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere