Får 24 millioner for å forlate City

Foto: AP/Scanpix

Craig Bellamy har grunn til å smile.

18.08.10 09:20

Tirsdag ble det klart at spissen Craig Bellamy går på lån til walisiske Cardiff i The Championship. Dermed har Manchester City en spiller mindre på lønningslisten, skulle man i hvert fall tro.

Men så enkelt er det likevel ikke. Ifølge The Mirror skal nemlig 31-åringen fortsatt heve en lønn på 2,5 millioner per sesong hos City - rundt 24 millioner norske kroner etter dagens kurs.

Dette betyr at City fortsatt betaler omtrent 75 prosent av Bellamys totale lønn mens han er i Cardiff. Waliseren skal han heve litt i underkant av en million norske kroner i uka.

31-åringen har vært mye omtalt denne sommeren, og ønsket av flere større klubber. Tottenham, Fulham og Celtic er blant klubbene som skal ha vært interessert i bråkmakeren.

City på sin side ønsket spilleren bort fra Premier League, etter at han ikke kom med i de lyseblås 25-mannstropp denne sesongen, og er dermed villig til å betale for at han drar til Cardiff.

Spissen har fortsatt 2 år igjen av kontrakten sin med Manchester City, og vil returnere til klubben allerede neste sommer.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

BLI VARSLET NÅR CITY SCORER:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.