RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Får 24 millioner for å forlate City

Sist oppdatert:
Craig Bellamy har grunn til å smile.

Tirsdag ble det klart at spissen Craig Bellamy går på lån til walisiske Cardiff i The Championship. Dermed har Manchester City en spiller mindre på lønningslisten, skulle man i hvert fall tro.

Men så enkelt er det likevel ikke. Ifølge The Mirror skal nemlig 31-åringen fortsatt heve en lønn på 2,5 millioner per sesong hos City - rundt 24 millioner norske kroner etter dagens kurs.

Dette betyr at City fortsatt betaler omtrent 75 prosent av Bellamys totale lønn mens han er i Cardiff. Waliseren skal han heve litt i underkant av en million norske kroner i uka.

31-åringen har vært mye omtalt denne sommeren, og ønsket av flere større klubber. Tottenham, Fulham og Celtic er blant klubbene som skal ha vært interessert i bråkmakeren.

City på sin side ønsket spilleren bort fra Premier League, etter at han ikke kom med i de lyseblås 25-mannstropp denne sesongen, og er dermed villig til å betale for at han drar til Cardiff.

Spissen har fortsatt 2 år igjen av kontrakten sin med Manchester City, og vil returnere til klubben allerede neste sommer.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

BLI VARSLET NÅR CITY SCORER:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere