Gå til sidens hovedinnhold

Får fortsette i Brann

Rune Skarsfjord har takket ja til klubbens kontrakt.

ANB: Brann gir Rune Skarsfjord jobben som ny hovedtrener i Brann. Ifølge klubbens nettsider har Skarsfjord skrevet under en kontrakt som strekker seg ut 2013.

- Rune har i løpet av de to sesongene han har vært her vist at han både har de faglige og menneskelige egenskapene som kreves, og vi er kommet til at han er rett mann til å ha ansvaret de tre neste sesongene, sier daglig leder Roald Bruun-Hanssen til klubbens nettsider.

- Med Rune på plass er vi sikret kontinuitet. Vi får dessuten en trener som har fokus på utvikling av spillere, og ikke minst unge spillere, fortsetter han.

Gleder seg
Med seg som assistenttrener får han Patrik Hansson, samme person som fyller den rollen under Skarsfjord i dag. Kristian Andersen, som i dag har treneransvaret for satsingen Talentsenter Vest, blir høyst trolig ansatt som klubbens tredjemann i trenerapparatet i løpet av kort tid, melder Bergensavisen.

- Jeg gleder meg til å fortsette arbeidet i klubben. Nå skal vi jobbe hardt for å løfte oss sportslig og skape nye fine stunder for klubbens trofaste supportere, sier Skarsfjord til klubbens nettsider.

Ingen Sandstø
Skarsfjord overtok hovedansvaret i Brann etter at Steinar Nilsen måtte gå tidligere i sesongen. Brann ender på 13. plass i årets eliteserie – plassen over kvalikplassen.

Det har vært spekulert i om Løv-Ham-trener Arne Sandstø skulle bli ny hovedtrener fra og med neste sesong – slik blir det altså ikke og Sandstø kan fokusere fullt og helt på løvenes kamp om opprykk i sesongavslutningen.

(ANB)

HTML EMBED
Reklame

Strømsjokket: Spotpris 70,55 øre - fastpris 24,90 øre