RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Får ikke pengene sine

Foto: Ap/Scanpix
Sist oppdatert:
Portsmouth har verken Kevin-Prince Boateng eller pengene de solgte ham for.

Like før sommerens overgangsvindu var i ferd med å stenge skrev Kevin-Prince Boateng under en avtale med Genoa. Dermed forlot den ghanesiske landslagsspilleren Portsmouth, som rykket ned fra Premier League forrige sesong, til fordel for italiensk toppfotball.

Prislappen var på nærmere 50 millioner kroner.

De pengene har ikke Portsmouth sett snurten av.

- Vi har blitt servert flere unnskyldninger. Nå er det nok, forteller Andrew Andonikou, administrator i den engelske klubben, ifølge bbc.co.uk.

Genoa forklarte forrige uke at de har misforstått bankopplysningene, men pengene har fortsatt ikke kommer inn på den gjeldstyngede kontoen til Portsmouth. Derfor har Pompey og den engelske fotballassosiasjonen nå valgt å klage inn Serie A-klubben til italienske FA.

Umiddelbart etter signeringen med Genoa skrev Boateng under en utlånsavtale med AC Milan. Der har 23-åringen fått tillit fra start i de to siste kampene.

Dermed går det langt bedre for han enn det gjør med gamleklubben. Portsmouth sliter i det Championship og står med kun én seier på åtte kamper.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere