RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Får ikke solgt Ødegaard-drakter på grunn av denne

VENTER PÅ ØDEGAARD-TRYKK: Real Madrid får ikke solgt Real Madrid-drakter med Ødegaard-trykk på ryggen, fordi klubben mangler bokstaven Ø.
VENTER PÅ ØDEGAARD-TRYKK: Real Madrid får ikke solgt Real Madrid-drakter med Ødegaard-trykk på ryggen, fordi klubben mangler bokstaven Ø. Foto: Terje Pedersen (NTB Scanpix)
Sist oppdatert:
Real Madrid venter på Martin Ødegaard-trykk.

MADRID (Nettavisen): Real Madrid opplever interesse for drakter med Martin Ødegaard-trykk på ryggen, men supporterne må foreløpig vente med å få tak i en drakt. 

INGEN ØDEGAARD-DRAKTER: Denne butikken kunne ikke selge Ødegaard-drakter søndag ettermiddag fordi de manglet bokstaven Ø.

Årsaken er nemlig så enkel at klubbens butikker ikke har fått inn bokstaven Ø.

- Nei, dessverre vi har ikke den bokstaven, sier en selger på supporterbutikken til Real Madrid ved Santiago Bernabéu når Nettavisen spør om å få kjøpe en Ødegaard-drakt søndag ettermiddag.

Interessen for draktene har hovedsaklig kommet fra turister fra Skandinavia, blir Nettavisen fortalt. Selgeren kan imidlertid opplyse om at draktene trolig blir klare til salg i løpet av denne uken.

- Vi får snart inn minst 500 Ødegaard-trykk, sier selgeren.

Til Madrid torsdag
Det ser derfor ut til at de supporterne som måtte ønske det, kan skaffe seg drakter med Ødegaard-navnet på rygget før nordmannen ankommer den spanske hovedstaden torsdag.

Manager Carlo Ancelotti fortalte til norsk presse fredag at Ødegaard skal trene med førstelaget, men spille kamper for reservelaget Castilla i hans første sesong for Real Madrid.

Reservelaget vant
Søndag ettermiddag var Castilla i aksjon i Segunda B. Laget vant fortjent 3-0 mot Fuenlabrada.

19 år gamle Juan José Narváez scoret to av målene, mens banens beste Burgui, scoret 3-0-målet på frispark få minutter før slutt. 

Nivået var imidlertid ikke spesielt imponerende, og det er lite trolig at Martin Ødegaard vil ha noen problemer med å spille seg raskt inn på laget som trenes av Zinedine Zidane.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere