*Nettavisen* Sport.

Får skryt før returen mot Chelsea

Foto: Getty Images/All Over Press

Chelsea-stopper roser sin tidligere sjef.

Andre Villas-Boas returnerer onsdag kveld for første gang til Stamford Bridge etter at han fikk sparken i mars i fjor. Portugiseren fikk kun åtte måneder i manager-stolen hos London-klubben.

Kort tid senere skrev 35-åringen for byrival Tottenham, og det er vel ingen overdrivelse å si at han fant seg langt bedre til rette hos de hvitkledde. Under Villas-Boas’ ledelse har Tottenham imponert mange, og laget kjemper nå en febrilsk kamp for å komme seg blant de fire beste og dermed kvalifiseres til mesterligaspill.

Gary Cahill mener nå man begynner å få øynene opp for Villas-Boas’ talent, som blant annet ledet Porto til «the treble» i 2011.

– Det er ikke noe spørsmål om han er en topp manager. Dessverre for han ble det ikke helt klaff med Chelsea, men han har gått videre og gjort en strålende jobb i Tottenham, sier Chelsea-stopperen til London Evening Standard, som ønsker manageren alt godt for framtiden – unntatt onsdag kveld.

– Tottenham er et sterkt lag som er vanskelige å slå. Villas-Boas har gjort en bra jobb der og jeg er sikker på at han kommer til å gjøre en strålende jobb i Spurs også i framtiden.

– Men forhåpentligvis ikke i kveld, legger han til.

Spilleren å stoppe for Chelsea og Cahill i kveld heter Gareth Bale. Waliseren har scoret 25 mål på 41 kamper for Tottenham denne sesongen, men Cahill advarer mot å bli for fokusert på den ettertraktede spilleren.

–De er ikke et enmannslag. Bale har hatt en fenomenal sesong og har bare blitt sterkere i den andre halvdelen. Han blir bare sterkere og sterkere, avslutter Cahill.

Kampen følger du i vårt livesystem fra klokken 20.45.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.