RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Farnerud har tre beilere

Foto: Gorm Kallestad/Scanpix
Pontus Farnerud er på vei inn i sluttforhandlinger med sin nye arbeidsgiver.

Oslo (ANB): Svensken forlot Stabæk etter forrige sesong – og har brukt tiden siden da til å kartlegge muligheten for et eventyr på slutten av fotballkarrieren. Helst ville midtbanespilleren prøve seg i USA, Midtøsten eller Asia, men nå er de drømmene skrinlagt.

Farnerud innser at han også i framtida kommer til å spille fotball i Europa – og mest sannsynlig i en skandinavisk klubb.

- Jeg har to-tre klubber som jeg går inn i sluttforhandlinger med, og alle holder til i Europa. To av dem er nordiske, så det blir kanskje der, sier Farnerud til fotbollskanalen.se.

Monaco-ferie
31-åringen har den siste tiden vært på ferie i Monaco sammen med sin franske kone, og en retur til gamleklubben har vært diskutert. Farnerud spilte for monaco fra 1998 til 2005.

- Vi har snakket med dem, det har vi. Men organisasjonen der er helt ny, med russisk lederskap. Signalene man får fra treneren og de rundt laget er at beslutningene rundt troppen tas på høyere nivå. Russerne vil hente sine egne spillere. Laget er stabilt nok til at jeg ikke vil presse på for et comeback der, sier Farnerud.

IFK Göteborg har tidligere vært nevnt som et hett alternativ for den tidligere Stabæk-spilleren. Den koblingen holder imidlertid hovedpersonen tett om.

Hemmelighetsfull
- Klubbene har sagt at jeg ikke skal fortelle mediene hvem som er interessert, og det må jeg respektere. Derfor kan jeg dessverre ikke avsløre noe mer om det, sier han.

Han opplyser samtidig at én av de aktuelle klubbene holder til Sverige.

- En annen spiller i det øvrige Skandinavia, og det er ikke Island eller Finland, sier Farnerud.

En avgjørelse om midtbanespillerens framtid kommer før helga. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere