RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FCK-direktør nekter å betale

Sist oppdatert:
FCK-direktør Niels-Christian Holmstrøm nekter å betale boten han er ilagt for å ha havnet i slåsskamp med en norsk pressefotograf.

Holmstrøms håndgemeng med Bergens Tidene-fotograf Knut Strand ender i retten etter at Holmstrøm nekter å vedta boten og erstatningsansvaret på til sammen 14 400 kr.

Det melder den danske avisen Berlingske Tidenes nettutgave torsdag.

Trond Eide ved Politiet i Bergen bekrefter overfor Berlingske Tidene at han er kjent med Holmstøms manglende vilje til å betale boten. Resultatet kan bli fengsel for Holmstrøm, men ifølge Eide er det mer sannsynlig at boten opprettholdes eller at saken ender med frifinnelse.

Holmstrøm hevder sin uskyld, og mener han er den krenkede part i denne saken.

- De kan bare ta saken til retten. Det er merkelige mennesker som har med denne saken å gjøre, og jeg er trett av alle løgnhistoriene. Det kan godt være at jeg er skarp i kjeften, men i mine 58 år har jeg aldri krummet et hår på ryggen til noen, hevder Holmstrøm til Berlingske Tidenes nettutgave.

Det var under et restaurantbesøk med Rosenborg-spilleren Frode Johnsen og hans agent i Bergen i mai i år at en journalist og en fotograf fra Bergens Tidene dukket opp. Dette likte ikke Holmstrøm, og stemningen ble etter hvert opphetet. BTs utsendte medarbeidere hevder at dansken sparket etter fotografen og kalte journalisten for et paparazziludder. Holmstrøm hevder på sin side at han ble revet så hardt i jakken av den revnet.

Nå kan altså striden havne i retten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere