FCK ydmyket Ruud og co

Foto: AFP/Scanpix

Ståle Solbakkens menn herjet med Espen Ruuds Odense.

18.10.10 08:07

FC KØBENHAVN - ODENSE 5-0:

Ståle Solbakkens FC København har vært utilnærmelige så langt denne sesongen i den danske ligaen. Søndag gjestet Odense Parken i København, men det skulle ikke bli noen hyggelig kveld for Espen Ruuds lag.

Allerede til pause sto det 3-0, etter at César Santin hadde scoret to, og Martin Vingaard ett. Etter hvilen fortsatte FC København i samme spor.

Da nettet Santin sitt tredje, før Dame N'Doye la på til 5-0 i kampens siste minutt.

Espen Ruud spilte hele kampen for Odense, mens en annen nordmann overraskende nok fikk spilletid. Alexander Lund Hansen har fortsatt i samme spor i Odense, som da han var i Rosenborg. Trønderen innehar rollen som andrekeeper, bak tidligere Manchester United-keeper Roy Carroll.

Etter 68 minutters spill måtte imidlertid Carroll forlate banen, og Lund Hansen kom inn på stillingen 4-0. Han rakk imidlertid å slippe inn ett mål, da N'Doye satte inn 5-0 i det 90.minutt.

Odense står nå med 17 poeng på 12 kamper, mens FC København har 32 poeng og en luke på 13 poeng ned til FC Midtjylland på andre.

Og med tanke på at FCK også står med to strake seire i Champions League, er det kanskje bare passende at det er Barcelona på bortebane som venter i neste kamp. Kanskje de spanske mestrene finner ut hvordan man slår Solbakkens mannskap.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.