RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Andrew Yates (AFP)

Feiler United mot Wigan?

Sist oppdatert:
Vi garderer for skrell i håp om 2,8 millioner bonuskroner i dagens tippetips.

Sportspills meny onsdag
Trav: Det blir mister på Bjerke
Oddstips 1: QPR satser alt
Oddstips 2: Real er best i byen
Tippetips: Vi garderer United

Midtukekupongen er satt sammen av oppgjør fra midtukerundene i Premier League, Serie A, nederlandsk æresdivisjon og Primera Division. Det er mange viktige og spennende kamper på kupongen, og alle spilles i kveld.

Bonuspotten er oppe i 2.800.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

1. Wigan - Manchester United
Premier League. Wigan har 2-2-1 på sine fem siste, brukbart for et bunnlag. Borteseier mot Liverpool og hjemmeseier mot Stoke, før de tapte 1-2 borte mot Chelsea lørdag. Også her lå de godt an til poeng før Mata avgjorde for Chelsea i det 93. minutt. Wigan ser ut til å være i bedre form enn på lenge, de ligger på nedrykk men har de alt å kjempe for, det er kort vei opp til sikker plass.

Rodallega (a) er på vei tilbake, men mister trolig denne også. Moses (a) er klar til kamp, mens Jones (m) er usikker. Troppen:

Al Habsi, Kirkland, Caldwell, Boyce, Figueroa, Alcaraz, Gohouri, Stam, Lopez, Beausejour, Watson, Moses, Crusat, McArthur, McCarthy, Jones, Gomez, Thomas, Diame, Maloney, Sammon, Di Santo.

Manchester United er inne i en periode der de ser uslåelige ut i Premier League. Champions League og Europa League er et avsluttet kapittel, nå er det serien som gjelder. De fire siste er vunnet med en målforskjell på til sammen 9-0, mot overkommelig motstand i Wolves, Fulham, Blackburn og QPR. En seier mot Wigan vil føye seg pent inn i rekken. Uniteds 12-3-1 på bortebane er mesterlig.

Det kan ligge an til noen endringer hos United i dag, kanskje vil Ferguson la noen av dem som har spilt lite få sjansen. Cleverley og Smalling nevnes som mulige startere, mens gamlegutta Scholes og Ferdinand kan bli hvilt. Nani (m) er tilbake, ingen skader. Tropp:

De Gea, Amos, Rafael, Jones, Smalling, Ferdinand, Evans, Fabio, Evra, Valencia, Nani, Park, Scholes, Cleverley, Carrick, Pogba, Giggs, Young, Rooney, Welbeck, Hernandez, Berbatov.

Wigan har elendig statistikk mot United . De har tapt 0-5, 0-4, 0-2, 0-5 og 0-5 i de fem siste, og det står 14-0-0 fordel United på innbyrdes oppgjør.

Wigan trenger poeng i alle de gjenstående kampene, men her blir det trolig vanskelig. De er i brukbar form, så kanskje de i det minste kan score et mål på United denne gangen. Vi kommer ikke utenom borteseieren, da United går for gull og alltid knuser Wigan, men vi går for en kjempeskrell allerede her og markerer UB i kamp 1 i håp om bonuspotten.

2. Manchester City - West Bromwich
Premier League. Det har begynt å glippe litt for City og Mancini, og med 2-2-2 på de seks siste ser det bortimot umulig ut å ta gull. Det er 8 poeng opp til rivalen United. Den perfekte hjemmestatistikken fikk sin første ripe i lakken da det ble 3-3 mot Sunderland forrige hjemmekamp. Her lå City under 1-3 til det gjensto 5 minutter. Siden har de fått tilbake spissen Aguero, uten at det hjalp mot Arsenal, de tapte 0-1 i London. Balottelis dustete oppførsel og utvisning i det 90. minutt fikk mye oppmerksomhet, og Mancini sier at spissen ikke får spille mer denne sesongen. Tegnene er veldig tydelige, det blir sølv på City. Med ti poeng ned til Arsenal på tredjeplass har City råd til å gå på et par smeller mot slutten, noe som gjør tippingen vanskeligere.

Balotelli (a) er supendert og kan ha spilt sin siste kamp for City. Viktige Y. Toure (m) må trolig stå over med skade, mens det er usikkerhet rundt Silva (m). Vi kan få se Tevez fra start denne gangen. Troppen:

Hart, Pantilimon, Richards, Zabaleta, Lescott, Kompany, K Toure, Savic, Clichy, Kolarov, Nasri, Milner, Johnson, Barry, De Jong, Pizarro, Silva, Aguero, Dzeko, Tevez.

West Bromwich og manager Roy Hodgson kan allerede ha tatt nok poeng til fornyet kontrakt. Med 6-4-6 på bortebane har de imponert utfra forutsetningene før sesongen. Nå kan de spille med senkede skuldre og styre inn mot en plass midt på tabellen. 3-0 hjemme mot Blackburn i helgen var en viktig seier, West Brom klarte også 1-1 borte mot Wigan. Mot Everton, Manchester United og Newcastle har de nylig tapt, men Hodgson vet at det er lagene under dem på tabellen som er viktigst å ta poeng fra.

Bortelaget har to nye skader å hanskes med, Brunt (m) og Ridgewell (f) er ute med kneskader. Fra før er Thomas (m), Gera (m), Morrison (m) og Reid (f) ute. Tamas (f) har permisjon ifm. fødsel. Troppen:

Foster, Daniels, Jones, Olsson, McAuley, Dawson, Shorey, Mulumbu, Scharner, Andrews, Dorrans, Tchoyi, Cox, Fortune, Long, Odemwingie, Hurst, Roofe, Berahino.

City er sterke hjemme på Etihad, men den formen de viser nå for tiden er ikke bedre enn at dette trolig blir jevnt. Etter å ha vurdert en gardering her, ser vi an skadene til bortelaget og ender opp med ren hjemmeseier. Vi tror City tar dette, selv om de ikke er i toppform. H i kamp 2.

3. Wolverhampton - Arsenal
Premier League. Det er helt natta i Wolverhampton og nedrykket er snart et faktum. De fem siste spilte er alle tapt, inkludert tap på hjemmebane for Blackburn og Bolton, to kamper man måtte ha vunnet for å ha noen sjanse. Wolves har 5-7-20 totalt og det svakeste forsvaret i ligaen. De har igjen denne, Manchester City og Everton hjemme, bortekamper i Sunderland, Wigan og Swansea. Kanskje blir det ikke flere poeng.

Manager Connor har samme tropp til disposisjon som sist, O'Hara, Hunt og Craddock er fortsatt ute:

Hennessey, De Vries, Zubar, Foley, Stearman, Johnson, Bassong, Berra, Ward, Kightly, Henry, Davis, Milijas, Edwards, Jarvis, Doyle, Ebanks-Blake, Fletcher, Jonsson, Forde.

Arsenal har spilt en rekke jevne kampe den siste tiden, og de har klart å avgjøre fire av de fem siste til sin fordel. Bare London-derbyet mot QPR tapte de, mens Newcastle, Everton, Aston Villa og Manchester City er slått. Arsenal kjemper for en tredjeplass og spill i Champions League. Tottenham, Newcastle og Chelsea jakter like bak, så Arsenal har ikke råd til feilskjær.

Koscielny (f) er suspendert i denne og neste kamp. Gervinho (a) er usikker, mens Diaby, Coquelin, Mertesacker (f) og Wilshere (m) er ute. Troppen:

Szczesny, Sagna, Vermaelen, Gibbs, Song, Arteta, Rosicky, Gervinho, Walcott, van Persie, Fabianski, Djourou, Santos, Jenkinson, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Benayoun, Chamakh.

Ni innbyrdes møter viser 8-1-0 fordel Arsenal. Vi stoler ikke blindt på Arsenal, for så gode er de ikke, men det må være store, veldig store sjanser for at de slår bunnlaget Wolves, som er helt ute av form. B i kamp 3.

4. Queens Park Rangers - Swansea
Premier League. QPR kjemper for et liv på øverste nivå, og på hjemmebane har de lykkes to ganger på rad. Liverpool er slått 3-2, der man snudde 0-2 til seier helt mot slutten, og Arsenal er slått 2-1. Dette er sterke resultater, og nå må QPR fortsette å ta poeng for å holde Blackburn, Wigan og helst også Bolton bak seg i den skummelt jevne nedrykksstriden. QPR har 4-5-7 hjemme på Loftus Road. Laget ser noe sterkere ut nå, med Helguson, DJ Campbell og Taarabt tilbake fra skade. Dette kan den nye manageren Mark Hughes og londonlaget klare.

Cisse (a) og Derry er suspendert (m). Zamora (a) og Barton (m) er tilbake i troppen etter å ha stått over mot United. Zamora var småsyk, mens Barton ble hvilt fordi han sto i fare for å få to kampers suspensjon, skulle han få et gult på Old Trafford. Dette forteller en hel del om manager Hughes prioriteringer, kveldens kamp er ur-viktig. troppen:

Kenny, Cerny, Murphy, Young, Gabbidon, Onuoha, Ferdinand, Taiwo, Hill, Diakite, Barton, Buzsaky, Taarabt, Smith, Mackie, Wright-Phillips, Hulse, Bothroyd, Zamora, Helguson, Campbell.

Swansea har lykkes bedre enn dagens motstander etter opprykket, de er hele 11 poeng foran QPR når seks runder gjenstår. De har plukket jevnt med poeng både hjemme i Wales og på reise med sin ballbesittende, Barcelona-lignende spillestil. Etter to gode kamper og fullt fortjente seire over Manchester City og Fulham, har det blitt tap i de tre siste, mot rimelig sterk motstand i Everton, Tottenham og Newcastle. Kanskje er lufta gått litt ut av ballongen, nå som plassen ser trygg ut. Swansea har igjen hjemmekamper mot Wolves og Blackburn, og bortekamp mot Bolton. Et par poeng i disse, og saken er biff. De avslutter hjemme mot Liverpool, en kamp de også meget vel kan vinne.

De offensive spillerne Graham og Sinclair ble hvilt mot Newcastle, men kan være tilbake her. Agustien (m) er fortsatt ute. Det spekuleres i om manager Rodgers vil rotere på laget for å kunne stille toppet og uthvilt hjemme mot Blackburn på lørdag. Dette er troppen:

Vorm, Williams, Taylor, Caulker, Tate, Britton, Graham, Sinclair, Dyer, Routledge, Monk, McEachran, Lita, Moore, Bessone, Rangel, Situ, Allen, Tremmel, Gower, Richards, Sigurdsson, Obeng.

QPR og Mark Hughes går på høygir for å berge kontrakten, og dette er en kamp de har gode forutsetninger for å vinne. De stiller toppet her, mens Swansea muligens stiller inn siktet mot Blackburn på lørdag. QPR har 3-4-1 på åtte oppgjør mot Swansea, og vi tror den fjerde seieren kommer her. H i kamp 4.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

5. Juventus - Lazio
Serie A. Det er enorm arbeidskapasitet og god bredde i stallen hos Juventus. Det finnes også tilstrekkelig med matchvinnere i laget, og derfor har de ennå ikke tapt i serien denne sesongen. 17-14-0 totalt har de nå, og de fikk initiativet i serien etter at den etter hvert eneste reelle konkurrenten, Milan, tapte hjemme mot Fiorentina forrige runde. Samme lag som Juve knuste 5-0 i Firenze. Siden den gang har de slått Milan i semifinale i cupen, Inter, Napoli og Palermo i serien. Dette er sterk motstand, men Juve slapp ikke inn et eneste mål.

Ingen fravær hos hjemmelaget, som kan stille likt som sist, men muligens gjør enkelte taktiske endringer. Lichsteiner og De Ceglie skal være tilbake.

Mauris scoring mot Napoli forrige runde var fantastisk. Den bikket en jevn kamp i Lazios favør, og Ledesma satte punktum med 3-1 på straffe ti minutter før slutt. Men Lazio er ikke stabile, og på bortebane har de tapt sine to siste, 1-3 mot Parma og 0-1 nede i Catania. Like fullt innehar Lazio den viktige tredjeplassen, som gir Champions League-kvalifisering, og nå gjelder det å holde Udinese, Napoli og Roma unna.

Trener Edy Reja sier i et intervju med Gazetta at Radu (f) og Konko (f) kan måtte vike av taktiske hensyn denne gangen. Ellers en del fravær, Brocchi (m) og Matuzalem (m) er usikre, Dias (f), Stankevicius (f), Lulic (m) og Klose (a) er ute igjen.

Bunnsolide defensivt og med gull i blikket skal Juventus være store favoritter på eget gress. Vi tror de innfrir, for Lazio har vanligvis ikke så mye å melde på bortebane. H i kamp 5.

6. Roma - Udinese
Serie A. Meget viktig kamp med tanke på en eventuell 3. plass og CL-spill. En eventuell vinner her vil kunne utfordre Lazio på tredjeplass, som skal ut i en meget vrien bortekamp mot Juventus.

Roma er nummer 6. De har variert denne sesongen, men hjemme i hovedstaden har de 9-3-3 totalt. Novara og Genoa er slått i de to siste her. Forrige runde ble det tap 2-4 borte mot Lecce, som ledet 4-0 til det gjensto 2 minutter. Roma har utfordringer i det defensive spillet.

Totti (a) er trener igjen og kan være tilbake her, da trolig med et innhopp. Borini (a) er derimot ganske sikkert ute med influensa. Juan (f), Burdisso (f), Cassetti (f) og Lobont (k) trente ikke denne uken og er ute igjen. Simplicio (m) er også ute, mens Pjanic (m) kan være tilbake.

Udinese og deres notoriske måljeger Di Natale var tilbake på vinnersporet hjemme mot Parma forrige runde. Det endte 3-1 etter ett mål av Di Natale og to av Asamoah. Udinese er Italias sterkeste hjemmelag i øyblikket, med 11-4-1 hjemme, mens de har mer beskjedne 3-5-7 på bortebane. Man kan ofte se det i bortekampene, de legger om til en mer defensiv linje der Di Natale kan bli liggende nesten alene på topp, mens resten av laget ligger lavt og slår lange baller opp på ham. Det blir litt for spinkelt og for lett å lese, men aldri helt ufarlig da Di Natale er og blir en mirakelmann. Det ble tap 0-1 i Siena, mens det holdt til 1-1 i Palermo.

Utfra Udineses siste trening ser det ut som følgende ikke spiller i dag: Isla (f), Benatia (f), Floro Flores (a), Battocchio (m), Basta (f) og Fabbrini (a). Hvilket kan bety samme lag som sist.

Roma blir favoritter, men vi må gardere dem på deres ustabile prestasjoner. HU i kamp 6.

7. Napoli - Atalanta
Serie A. Napoli har flere spillere i verndesklasse, som Cavani, Lavezzi og Hamsik, men som helhet har laget falt litt gjennom de siste rundene. 1-3 borte for Lazio og 0-3 borte for Juventus og bare 2-2 hjemme mot bortesvake Catania holder trolig ikke i kampen for 3. plass og CL-kvalik. Napoli er nede på 5. plass, og kan bli passert av Roma og kanskje også uberegnelige Inter, dersom formen ikke bedres. Seier i dag er et krav. Napoli har ikke bedre enn 7-6-2 hjemme på Stadio San Paolo.

Sentrale fravær er Maggio (m) som er skadet, og de suspenderte Zuniga (m), Britos (f) og Cannavaro (f). Det betyr nykomponert forsvarsrekke hos hjemmelaget.

Det er syv runder igjen og Atalanta har seks poeng ned til nedrykk, og hele syv lag bak seg. Så det skal holde, men de er ikke trygge ennå. De er et habilt bortelag, 3-7-5 totalt. Lagets suverene toppscorer er Denis, han er ofte nøkkelen til poeng. Han har også en fortid i Napoli, som han måtte forlate fordi de ikke ville satse på ham, og man kan jo bare tenke seg hvor ekstremt lysten han er på å senke gamleklubben i kveld. Etter poeng mot Parma, Inter og Bologna har Atalanta tapt sine to siste, 0-2 borte mot Cagliari og langt verre: 1-2 hjemme for Siena forrige runde.

Manfredini (f) er suspendert og erstattes av Lucchini. Ellers ingen fravær. Minotti (m) er tilbake, og det ligger an til at toppscorer Denis spiller fra start i kveld.

Dette er slett ingen bankers hjemmeseier i våre øyne, noe man kan finne på å tro når man ser oddsen på Napoli (1,38). Hjemmelaget har mistet litt av formen og rytmen som har gjort dem til medaljekandidat, og vi ser lett for oss bortelagets Denis score kampens første mål. HU i kamp 7.

8. Catania - Lecce
Serie A. Catania er et hyggelig navn å se på tippekupongen, for de har i lengre tid vist tendenser til å vinne hjemme, spille uavgjort hjemme mot topplagene og tape alt på bortebane. Fullt så enkelt er det naturligvis ikke, det viser den siste tidens resultater, der vi finner et 2-2 resultat fra Napoli. Men ellers er Fiorentina og Lazio slått hjemme, oppskriftsmessig 1-1 hjemme mot Milan slik vi tipset om, og tap borte for Chievo. Takket være gode 8-5-2 hjemme på Angelo Massimino er sicilianerne oppe på en respektabel 8. plass.

Rutinerte Spolli (f) er suspendert og erstattes av Bellusci eller Capuano. Ellers er alle på plass.

Lecce ligger på nedrykk, men i en interessant posisjon, for å bruke et positivt uttrykk, da de er det eneste av tre lag på nedrykk som muligens kan ta igjen et eller to av lagene over. Det er 4 poeng opp til Genoa og Parma før denne runden. Lecce har igjen hjemmekamper mot Fiorentina og Parma, de må vinnes, men ellers ser det gjenstående programmet ganske tungt ut. Formen er god, Lecce selger seg dyrt og tok ett poeng mot Palermo, Novara og Cesena før de slo Roma 4-2 i helgen. Men så spørs det om uavgjort mot lag som Novara og Cesena egentlig er godt nok.

Carrozzieri (f) er tilgjengelig igjen, og det er ingen nye fravær.

Lecce skal normalt få det veldig tungt på dagens bane. Dog har bortelaget alt å spille for, hjemmelaget stadig mindre. Vi garderer for en gangs skyld Catania på Sicilia. Kanskje kan Lecce kjempe til seg ett poeng. HU i kamp 8.

9. Inter - Siena
Serie A. Det er lite stabilitet hos FC Internazionale Milano denne sesongen. De har offensive spillere som kan vise verdensklasse den ene dagen, men være skygger av seg selv dagen etter. Notorisk rufsete forsvarsspill. Forrige hjemmekamp var underholdende, da Genoa ble slått 5-4. Her ledet Inter 3-0, men holdt på å miste det da målvakten Cesar ble utvist og Genoa satte 3-4-reduseringen på straffe, en av hele tre straffer Inter ga dem. I helgen ble det 2-2 borte mot Cagliari, og dette er de to kampene der den midlertidige manageren Andrea Stramaccioni har ledet laget. Inter har 7-4-5 på hjemmebane, de er nummer 7 og kan klare en plass som gir EL-kvalik, for hva det er verdt i Italia.

Det er ventet at Cesar (k) vokter buret igjen, og at Lucio (f) også spiller fra start. Sneijder (m) og Maicon (f) er trolig ute.

Siena slo til med sesongens andre borteseier da de slo Atalanta 2-1 i helgen. Destro ble matchvinner på overtid. Samme mann ble matchvinner i 1-0-seieren hjemme mot Udinese runden før. Denne sesongen har vært god for Siena. Gutta fra middelalderbyen rykket opp før sesongen, og de har langt på vei sikret ny kontrakt. Hvis den gode formen holder seg, ender de på øvre halvdel. Men noe stort bortelag er de ikke.

Brienza (a) er tilbake for Siena.

Inter har vunnet de fem siste innbyrdes og har 11-4-0 mot Siena totalt.

Inter kan man ikke stole på, men vi er tilbøyelige til å gjøre det nå som de viser positive takter med nye trener. Denne kampen bør Inter vinne, men Siena er i form og kan kanskje overraske. Dog vanskelig å se dem ta sin tredje borteseier i Milano Folkerekkas 64-19-17 skriker uansett etter en gardering, og det blir HU i kamp 9.

10. Fiorentina - Palermo
Serie A. Lilla møter rosa. Fiorentina har levert en rekke svake kamper denne sesongen, og er bare 5 poeng over nedrykk når syv runder gjenstår. På lørdag sjokkerte de med å snu 0-1 til 2-1-seier borte mot daværende serieleder Milan. Jovetic og Amauri scoret. Dette kom etter tap på hjemmebane for Chievo og bare ett poeng på de fire siste. 7-3-5 på hjemmebane er likevel ikke helt håpløst. Uansett får vi oss ikke til å si at Fiorentina er i form bare fordi de slo Milan.

Montolivo (m) og Cerci (m) er tilgejngelige igjen.

Palermo er sterke hjemme, svake borte. De ligger på en 11. plass og går mot en trygg, men kjedelig plassering. På bortebane har de ikke bedre enn 1-5-9. Formen er heller svak, 1-2-3 på seks siste, men vi noterer at sesongens første og eneste borteseier kom mot Bologna på forrige reise, og at de rosa klarte 1-1 borte mot Lecce før det.

Hele fire spillere returnerer fra suspensjon her: Bertolo, Hernandez, Mantovani og Donati.

Det har vært noe herk å tippe Fiorentina denne sesongen, og etter den overraskende seieren borte mot Milan vil det være typisk om de ryker hjemme for ligaens svakeste bortelag. Palermo vant i Bologna og da kan de sagtens vinne her. HUB i kamp 10.

11. Heerenveen - Ajax
Nederlandsk Æresdivisjon. Det er ekstremt jevnt i toppen i Nederland denne sesongen, og bare fire poeng skiller mellom Heerenveen på 6. plass og Ajax på 1. plass. Det er tradisjonelt stor hjemmedominans i Nederland, og Heerenveens 8-4-2 på hjemmebane er bra, men langt fra best. Bas Dost er lagets suverene toppscorer med 25 mål. Etter tap for PSV i både serie og cup, har Heerenveen slått svakere Venlo 4-1 og Groningen 3-1.

Hjemmelaget melder på sin nettside at eneste to fravær er Daryl Janmaat (f), han er fast høyre back og erstattes av Doke Schmidt, og Michal Svec (m). Midtstopper Gouweleeuw er blitt bra etter en kollisjon med medspiller på trening.

Ajax har lagt sin lille formsvikt bak seg, og seks strake seire har tatt dem opp på tabelltoppen igjen. Men så jevnt som det er nå, kan ett tap, til og med en uavgjort, føre til at alt av medaljer og Champions League ryker. Ajax er sterkeste bortelag med 8-3-3 borte. De har slått en del antatt svakere lag den siste tiden, og fire av de fem siste er spilt hjemme, men de slo også gode PSV 2-0 og formen er god. Opptur for danske Christian Eriksen og islendingen Kolbeinn Sigthorsson som scoret hvert sitt i 6-0-seieren mot Heracles Almelo 1. april.

Ajax får tilbake van der Wiel, Ooijer og Boerrigter fra skade, og kan stille en sterk tropp, dog uten storscorer Sulejmani, som er ute for sesongen med en stygg kneskade, og Bulykin:

Vermeer, Verhoeven, van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Anita, Enoh, Eriksen, Sigthórsson, Ebecilio, de Jong, Ooijer, Janssen, Blind, Boerrigter, Aissati, van Rhijn, Lukoki.

Det står 5-0-0 fordel Ajax i de fem siste innbyrdes.

Nederlenderne har hatt påskeferie, så disse har ikke spilt på snaue to ukers tid. Ajax blir favoritter på sin gode form og sin gode historie mot Heerenveen. B i kamp 11.

12. Atletico Madrid - Real Madrid
Primera Division. El Derbi madrileño, denne gang på Vicente Calderón. Her står det store mengder ære og prestisje på spill for Madrid-lagene, og spenningen blir ikke mindre av at Real er nødt til å vinne for å ikke invitere Barcelona inn i gullkampen igjen.

Det er mulig Atletico ikke fikk hvilt skikkelig etter kvartfinaleseieren mot Hannover i Europa League torsdag kveld, for i tidlig-kampen på søndag tok det ni minutter før Levante ledet 2-0 og slo dem relativt enkelt. Mirandas røde kort gjorde nedturen komplett for Atletico, og fem andre spillere fikk gule kort. Et lag på etterskudd, betyr det. Falcao, Fran Merida og Pizzi spilte bare siste del av 2. omgang. Atletico er fortsatt med i Europa League og en kandidat til å vinne hele greia, hvis ikke er de bare ett poeng unna en 6. plass i La Liga og kan kvalifisere seg den veien. Sterke 9-4-2 på hjemmebane i serien.

Miranda (f), Salvio (m) og Suárez (m) er suspendert, det passer dårlig. Silvio og Antonio Lopez er stadig ute.

Real Madrid satt ingen av sjansene de skapte mot Valencia, og mistet to verdifulle poeng i 0-0-kampen søndag. Selv brennhete Angel Di Maria, som hadde et par glimrende skudd på Guaita i Valencia-buret, ble nektet scoring. Ellers er formen god, APOEL Nicosia ble sendt ettertrykkelig ut av Champions League og de to siste i serien har gitt 5-1 mot Sociedad og Osasuna. Real Madrid har 12-2-1 på bortebane og de må vinne denne, noe de stort sett alltid gjør. De har vunnet 4-1, 2-1, 1-0, 3-1 og 2-0 i de fem siste, og Mourinho skal ha mye av æren for det.

Real Madrid kan stille sitt beste lag.

Derbyer kan ofte leve sine egne liv, men det synes ikke å være tilfelle med dette, hvertfall ikke i nyere tid. Real Madrid har stort sett alltid tatt kommandoen, uansett bane, og styrt inn til seier. Det gjør de selvsagt igjen, nå som de ikke fikk uttelling mot Valencia og er avhengige av å ta alle poengene. B i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

Her kan du levere det store systemet til redusert pris via TippSt@tion , et program som reduserer prisen uten å redusere vinnersjansene like mye.

96-rekker:

Tipping Midtuke, frist: 11.04.2012 20:40
1. Wigan - Manchester Unit U B
2. Manchester City - West Bromwich H
3. Wolverhampton - Arsenal B
4. Queens Park Ran - Swansea H
5. Juventus - Lazio H
6. Roma - Udinese H U
7. Napoli - Atalanta H U
8. Catania - Lecce H U
9. Inter - Siena H U
10. Fiorentina - Palermo H U B
11. Heerenveen - Ajax B
12. Atletico Madrid - Real Madrid B

-

432-rekker:

Tipping Midtuke, frist: 11.04.2012 20:40
1. Wigan - Manchester Unit U B
2. Manchester City - West Bromwich H U
3. Wolverhampton - Arsenal B
4. Queens Park Ran - Swansea H
5. Juventus - Lazio H
6. Roma - Udinese H U
7. Napoli - Atalanta H U B
8. Catania - Lecce H U B
9. Inter - Siena H U
10. Fiorentina - Palermo H U B
11. Heerenveen - Ajax B
12. Atletico Madrid - Real Madrid B

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere