RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feirer med billigere billetter

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix
Sist oppdatert:
Inviterer til folkefest for å takke Ole Gunnar Solskjær.

Tirsdag kom nyheten om at Ole Gunnar Solskjær hadde takket nei til den ledige jobben i Premier League-klubben Aston Villa.

Nordmannen har den siste tiden blitt heftig koblet med Birmingham-klubben, men etter mye styr valgte han altså å trekke sitt kandidatur.

Onsdag formiddag opplyser Molde FK om at klubben vil holde en pressekonferanse på ettermiddagen. Ifølge Romsdals Budstikke skal dette skje klokken 17.

Pressekonferanse
I tillegg til Solskjær vil også Kjell Inge Røkke, Bjørn Rune Gjelsten og ledelsen i Molde FK være til stede på pressekonferansen.

Det er ventet at partene vil uttale seg om det som har skjedd i denne saken, og en avklarering på framtiden til Solskjær vil trolig også bli lagt fram.

Molde trente som planlagt fra 10.30 onsdag formiddag, men det vil trolig ikke komme noen offisiell uttalelse fra klubben i Aston Villa-saken før senere på dagen.

Senker billettprisene i Solskjær-rus
Molde Fotballklubb klarte likevel ikke å vente helt til pressekonferansen.

I formiddag la nemlig klubben ut en artikkel på sin hjemmeside hvor de bekrefter at den tidligere Manchester United-spissen blir i klubben

Ikke nok med det.

Klubben lokker også med billigere billetter i torsdagens toppkamp mot Tromsø for å feire.

«Ingen henvendelser»
«Ingen henvendelser vil bli besvart før pressekonferansen», skrev Molde i en pressemelding onsdag.

Det var Ole Gunnar Solskjær som ledet treningen i Molde, og ifølge NTB virket det som harmonien i troppen var god.

- Vi blir boende hjemme, ja. Det er bestemt. Ellers er mye av det som står i avisene i dag bare vas. Resten tar vi seinere, sa Solskjær etter treningen ifølge Romsdals Budstikke.

Medietrykket rundt Solskjær og Molde har vært enormt de siste dagene, og både nasjonalt og internasjonalt har Molde-manageren vært forsidestoff.

Fredag i forrige uke fløy den tidligere Manchester United-profilen ut til Birmingham for å ha uformelle samtaler med Aston Villa-eier Randy Lerner.

Nye lovnader
Samtidig opplyste Kjell Inge og Røkke via en pressemelding at de ville trekke seg ut av Molde FK. Dette på grunn av Solskjærs flørt med Aston Villa.

Mye tydet lenge på at nordmannen faktisk ville bli manager for Premier League-klubben, men tirsdag kveld kom kontrabeskjeden.

Ifølge Dagbladet skal Røkke ha lovet treneren ti millioner kroner til et spisskjøp, samt muligheten til å dra til en Premier League-klubb på et senere tidspunkt.

Dette skal ha vært bra nok til å overbevise den tidligere spissen til å bli i rosenes by. Nå vil klubben trolig satse hardt på å nå Champions League neste høst.

Allerede torsdag skal Solskjær og hans Molde i aksjon i Tippeligaen. Da venter kamp mot Tromsø hjemme på Aker stadion.

Les mer om Solskjær-saken:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere