Feiret bursdag med brassespark

Foto: Ståle Andersen (Scanpix)

Daniel Nannskog, 31 år søndag, feiret bursdagen med to scoringer da Stabæk slo Sogndal 4-1. Den ene scoringen var rene kunstverket.

22.05.05 21:09

Stabæk topper dermed tabellen i førstedisvisjon på bedre målforskjell enn Sandefjord, som vant 4-1 mot Follo. To poeng bak jager Bryne. Daniel Nannskog ble dagens mann på Nadderud.

- Det var en flott bursdagsfeiring. Jeg blir 31 år, men føler meg som en 19-åring, sier Daniel Nannskog til TV 2 Nettavisen.

Eirik Markegård sendte Stabæk i ledelsen 1-0. Nevnte Nannskog doblet ledelsen til 2-0 på straffespark. Så kom det mye omtalte kunstverket. En scoring som allerede omtales som en svært sterk kandidat til tittelen årets mål i 1. divisjon.

- Det var et mønsterangrep fra vår side. Tommy Stenersen la et perfekt innlegg og jeg brassesparket ballen i nettet, sier Nannskog.

Totalt har svensken nå scoret ti mål på de åtte første kampene i Stabæk-drakten.

- Jeg har fått en veldig bra innledning på sesongen, og får bare fortsette å gjøre jobben min, som er å score mål, sier Nannskog.

Før han valgte å signere for Stabæk, var han et hett navn i Norden.

- Jeg hadde flere muligheter, men valgte Stabæk. Noe av årsaken er at Oslo er en skjønn og sjarmerende by. Jeg trives også veldig godt i klubben, sier Nannskog.

Håvard Flo reduserte til 3-1. Tommy Stenersen la på til 4-1 før Kim Rune Hellesund fastsatte sluttresultatet til 4-2

Tabellen

Øvrige resultater søndag:

Alta-Tønsberg 1-2
Hønefoss-Hødd 2-1
Pors Grenland-Kongsvinger 2-0
Løv-Ham-Skeid 0-3
Sandefjord-Follo 4-1
Moss-Strømsgodset 1-1
Bryne-Mandalskameratene 3-1

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.