RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SELFIE-FEIRING: De norske fotballjentene valset over Thailand i VM-åpningen og unnet seg en velfortjent selfie-feiring etter det ene målet.
SELFIE-FEIRING: De norske fotballjentene valset over Thailand i VM-åpningen og unnet seg en velfortjent selfie-feiring etter det ene målet. Foto: Dennis Grombkowski (Afp / NTB scanpix)

Feiret med selfie etter overkjøring

Sist oppdatert:
Norge valset over Thailand i VM-åpningen.

Isabell Herlovsen ble fotball-VMs første tomålsscorer da Norge kjørte over Thailand søndag. 3-0-målet ble feiret med en kollektiv «selfie»

- Ja, det var en konkurranse hjemme i Norge før VM, og det endte med at «selfie» skulle være vår VM-feiring. Da passet det jo bra at vi scoret litt i dag, så vi fikk gjort den, sa Herlovsen.

Hun scoret to fine mål, begge ganger framspilt av Solveig Gulbrandsen. Særlig imponerende var 2-0-målet hvor hun kvittet seg mot en forsvarer, lurte de andre til å tro at hun skulle passe videre og skjøt i mål med venstre.

- Jeg har trent litt med keepertreneren vår på kjapp ballbehandling, og jeg føler at jeg fikk til det der. Det var ett touch ut til siden, og så skjøt jeg ganske kjapt. Det var et deilig mål, sa hun.

Selv om det endte med 4-0-seier, synes hun ikke det var en enkel kamp å spille.

- Utover i 2. omgang kjente jeg at jeg ble sliten. Det var mye løping, og Thailand ga aldri opp. De hadde skikkelig lyst på et mål mot slutten, sa hun.

- Vi hadde lagt planene våre og var godt forberedt. Vi fikk et tidlig mål, og da var det egentlig kjørt. Da vi fikk ett til rett etter så gikk lufta kanskje litt ut av dem, men de ga seg altså aldri. Det var kult å spille mot et nytt lag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere