RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fellaini: - Jeg spyttet ikke

Manchester Uniteds Marouane Fellaini sier at det absolutt ikke er noe i anklagene og påstandene om at han skal ha spyttet på Manchester Citys Sergio Agüero.
Manchester Uniteds Marouane Fellaini sier at det absolutt ikke er noe i anklagene og påstandene om at han skal ha spyttet på Manchester Citys Sergio Agüero. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)
Tilbakeviser spytteepisode.

Manchester Uniteds Marouane Fellaini sier at det absolutt ikke er noe i anklagene og påstandene om at han skal ha spyttet på Manchester Citys Sergio Agüero.

De to spillerne krasjet med hverandre i første omgang i lørdagens kamp. Det ble dyttet og brukt noen litt ufine metoder mellom dem, men dommeren valgte ikke å dømme etter episoden.

De to brukte munnen på hverandre, og det blir hevdet at det var spytt i Fellainis munnparti i forbindelse med kjeftingen, men United-spilleren sa etterpå at han ikke hadde gjort noe galt, og at han i alle fall ikke hadde spyttet på motspilleren.

Han slo derfor fast i en twittermelding mandag at pressen elsker å lage historier når ingenting skjer, og han mente de som trodde på episoden måtte takke journalisten.

United-manager Louis van Gaal forsvarte spilleren sin.

– TV-bildene viste at de to brukte munnen og kjeftet på hverandre. Ofte er det slik at det følger med litt spytt når man bruker munnen på den måten, men det foregikk ikke noe ureglementert, slo van Gaal fast etter kampen. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere