Ifølge Daily Mail har Fellaini valgt å ta New Balance til retten for å få utbetalt 2,1 millioner pund, rundt 23 millioner norske kroner, for det han mener er skader på føttene etter bruk av selskapets fotballsko.

- Fikk betydelige skader

Den belgiske landslagsspilleren skrev i 2012 under en fireårsavtale med selskapet, men valgte å avbryte sponsoratet, skriver engelske medier.

Avtalen skal ha gitt Fellaini opp mot syv millioner kroner i året, men Fellaini skal nå ta sponsoren til retten for å få utbetalt erstatning for det han mener er ødelagte føtter som følge av at han har brukt fotballsko fra New Balance.

I en skriftlig redegjørelse skal Fellaini peke på at skoene var av dårlig kvalitet og krevde tilpasning fra Uniteds materialforvalter før han kunne spille i dem.

Den storvokste midtbanespilleren hevder videre at føttene hans fikk «betydelige skader» når han brukte skoene, og at han skal «gjentatte ganger ha kommunisert misnøyen» videre til skoprodusenten.

Avfeier United-stjernens påstander

Fellainis advokater sier ifølge Daily Mail at de går til sak med basis i at midtbanespilleren periodevis ikke kunne jobbe (spille) som følge av skadene han pådro seg, samt at de mener prestasjonene hans på banen ble påvirket av skoenes påståtte lave kvalitet.

New Balance avfeier søksmålet og hevder Fellaini tidligere har beskrevet selskapets sko som perfekte, og at han ved ett tilfelle bestilte 12 nye skopar.

Det opplyses ikke når saken mellom Fellaini og New Balance skal behandles.