RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferdig som trener i Valencia

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Miroslav Djukic fikk sparken etter seks måneder.

Serberen Miroslav Djukic fikk seks måneder som trener i Valencia i spansk 1. divisjon. Mandag opplyste klubben at han hadde fått sparken.

Søndag ble det 0-3 mot Atlético Madrid, Valencias åttende nederlag på 16 kamper i serien denne sesongen, og det fikk begeret til å renne over for klubbledelsen. Etter den miserable åpningen av sesongen ligger Valencia ti poeng bak Athletic Bilbao, som holder fjerdeplassen i ligaen, og som dermed ligger på den siste plassen som vil sikre mesterligaspill neste sesong.

Men i år klarte 47 år gamle Djukic å sikre Valencia en plass blant de siste 32 lagene i europaligaen, og i neste kamp der skal spanjolene ut mot Dinamo Kiev fra Ukraina.

- Som profesjonell trener forstår jeg ikke denne avgjørelsen, men jeg respekterer at jeg er sparket. Derfor ønsker jeg både presidenten i klubben og alle tilhengerne lykke til videre, sier Djukic i en kommentar.

Nå kommer Nico Estevez til å ta over ansvaret som en midlertidig løsning. Allerede torsdag vil han lede laget i fjerderundekampen i den spanske cupen mot Gimnastic.

Det er returkampen som spilles torsdag etter at den første kampen mellom lagene endte 0-0, så bare seier er godt nok for Estevez og Valencia. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere