Gå til sidens hovedinnhold

Ferdinand klar for Sunderland

Midtstopperen har skrevet under på en fireårsavtale med Roy Keanes klubb.

West Hams Anton Ferdinand har i mange år blitt spådd en lysende fremtid på fotballbanen, men enn så lenge har stopperen levd i skyggen av sin mer kjente storebror, Rio Ferdinand.

Onsdag tok imidlertid 23-åringen et nytt steg i karrieren, da han skrev under på en fireårsavtale med Sunderland. Ingen offisiell overgangssum er bekreftet, men engelske aviser spekulerer i at prisen skal ha vært rundt 140 millioner kroner.

- Vi trengte å styrke forsvaret og Anton er en fantastisk signering for oss. Han er fortsatt ung, men har likevel over 160 kamper. Derfor er han en erfaren spiller med stort utviklingspotensial, sier Sunderland-manager Roy Keane til klubbens hjemmeside.

Anton Ferdinand, som altså er broren til Manchester Uniteds midtstopperkjempe Rio Ferdinand og fetteren til den tidligere stjernespissen Les Ferdinand, har spilt for West Ham siden han var en unggutt.

- Det var vanskelig å forlate West Ham, fordi jeg har vært der i 16 år. Etter at jeg møtte med Roy Keane skjønte jeg imidlertid at det var på tide med en forandring, sier Ferdinand.

Den nye Sunderland-spilleren sliter for tiden med en skade og det ventes at han ikke er klar for spill før Premier League-oppgjøret mot Wigan 13. september.

Les flere fotballnyheter her!

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Fotballgal? Prøv det norske spillet Managerleague

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her