Gå til sidens hovedinnhold

Ferdinand: - Vi er frustrerte

Vraket Wayne Rooney viser misnøye med David Moyes som tapte sin første kamp på Old Trafford.

MANCHESTER UNITED - SEVILLA 1-3:

Den skuffende sesongoppkjøringen fikk et nytt kapittel for Manchester United fredag kveld. Med et B-preget mannskap tapte rødtrøyene for Sevilla i Rio Ferdinands testimonialkamp.

Oppgjøret var også manager David Moyes' første foran hjemmepublikummet på Old Trafford. Skotten var nok ikke særlig fornøyd med det spillerne hans viste, kanskje spesielt med tanke på at Sevilla spilte europaligakamp i Montenegro bare et døgn i forveien.

United har to seirer, i tillegg til to uavgjorte og tre tap på sommerens sju treningskamper.

- Vi er frustrerte. Vi vil vinne hver eneste kamp, så det å tape er skuffende. Men heldigvis sto det ikke tre poeng på spill, sa Ferdinand ifølge nyhetsbyrået AFP etter nederlaget.

- Viktigst mot Swansea
Allerede søndag skal de røde djevlene i ilden på nytt. Da venter FA-cupmester og Championship-klubben Wigan på Wembley i Community Shield. Da får Moyes muligheten til å sikre seg sitt første trofé i sin nye klubb.

- Community Shield er en storkamp og en sjanse til å vinne pokaler. Vi går for seier. Men den aller viktigste kampen vi har foran oss er den mot Swansea fordi vi ønsker å forsvare ligatittelen, fortsatte United-kaptein Ferdinand.

Wayne Rooney ble tidligere i uka henvist til treninger med reservelaget og var ikke med i troppen til fredagens kamp. Det er heller ikke ventet at den misfornøyde spissen blir med mot Wigan. David Moyes mener Rooney rett og slett ikke er frisk nok til å spille som følge av skadene han har slitt med i sommer.

Likevel ble Rooney, som fortsatt ikke har vært med i noen av Uniteds kamper i sommer, inkludert i Roy Hodgsons landslagstropp til møtet med Skottland førstkommende onsdag.

- Takk til Hodgson
Rooney mener selv han er kampklar nå, og ikke er særlig tilfreds med å bli holdt utenfor av Moyes. Rett i forkant av oppgjøret mot Sevilla la den engelske landslagsangriperen, som er sterkt ønsket i Chelsea, ut følgende melding på Facebook.

«Gleder meg til å møte England-troppen og forhåpentlig få god konkurranse i kamp, for kampene mot Skottland byr alltid på det. Stor takk til Roy Hodgson som tok meg ut og viste at han har tro på meg og støtter meg - setter pris på det».

I ulike engelske medier tolkes meldingen som et dårlig skjult stikk til David Moyes. Rooney har ytret ønske om å finne seg en ny klubb om han ikke får forlenget kontrakten med United, men Moyes har uttalt at det er uaktuelt å selge 27-åringen, og vil i alle fall ikke la det skje før klubben har hentet inn en erstatter.

Manchester Uniteds mål mot Sevilla ble scoret av Antonio Valencia. Ecuadorianeren reduserte til 1-2 etter mål fra Vitolo og den Chelsea-eide leiesoldaten Marko Marin. Innbytter Bryan Rabello scoret spanjolenes tredje like før slutt.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken