RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferdinand ville ikke møte Capello

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
United-spilleren skal være skuffet over at John Terry har fått tilbake kapteinsbindet.

Chelseas John Terry har fått tilbake kapteinsbindet på det engelske landslaget av Fabio Capello. Midtstopperen mistet rollen da det lekket at han hadde vært utro mot kona, og innledet et forhold med Wayne Bridges, også han landslagsspiller, tidligere kjæreste.

Manchester Uniteds Rio Ferdinand overtok rollen som Englands kaptein, men må nå altså levere fra seg bindet igjen. Noe han angivelig gjør uten et smil om munnen.

Ferdinand ville ikke møte Capello
Da Capello spurte om de to kunne møtes onsdag for å snakke om Ferdinands skade, samt kapteinsrollen, skal den staute midtstopperen ha svart at han «foretrakk og ikke møtes».

- Jeg forsøkte å møte Rio i forbindelse med Manchester United - Marseille, men han valgte å ikke stille. Jeg vet ikke hvorfor. Det er et spørsmål du må stille han, ikke meg. Jeg håper jeg får muligheten til å møte ham for å snakke privat og ikke over telefon, for jeg synes ikke en telefonsamtale er en god løsning, sier Capello, ifølge BBC Sports.

- Alt Rio vet om kapteinsrollen er det han har lest i avisene, og han er rystet over mangelen på stil, respekt og gode manerer, skal en kilde ha sagt til News of the World.

- Han er en naturlig leder
Det har lenge vært ventet at Capello ville hente inn igjen sin gamle kaptein, og ikke overraskende skjer det like før EM-kvalifiseringskampen mot Wales. Kunngjøringen skulle egentlig ikke skje før dagen før kampen, men ettersom kapteinsalternativene Ferdinand og Steven Gerrard begge er skadet, slapp den italienske treneren nyheten søndag.

- Etter ett års straff er Terry tilbake som permanent kaptein, fastslår en fornøyd Capello.

- Han er en naturlig leder. Det er viktig. Han er den viktigste personligheten i garderoben.

Landslagstreneren frykter ikke at avsløringene fra 2010 vil henge igjen.

- Noen ganger gjør også ledere feil. Det er ingen risk å gjøre ham til kaptein igjen. Han har lært fra feilene sine. Han kommer til å bli en viktig kaptein for oss. Når jeg valgte han, visste jeg at han var en god leder. Jeg tror spillerne kommer til å bli fornøyde. De respekterer John Terry som en leder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere