RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Fergie: - Pressen hater oss!

Sist oppdatert:
Sir Alex Ferguson beskyldte mediene i Storbritannia for å hate Manchester United før han forlot en pressekonferanse i sinne tirsdag formiddag.

Oppildnet av kritikken etter Manchester Uniteds Champions League-exit og den skuffende 1-1-kampen mot Everton sist søndag, var det en illsint Sir Alex Ferguson engelske medier møtte på en pressekonferanse tirsdag formiddag.

En tydelig oppgitt og forbannet Ferguson gikk til frontalangrep på den nasjonale pressen i England, og oppfordret United-fansen til å stå sammen og støtte klubben.

- De (pressen) har alltid hatt et hatforhold til Manchester United, tordnet Ferguson, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Diskuter Fergusons påstander i Veggavisen

- Hatet har alltid vært der
Skotten ble ikke akkurat mildere da journalistene fortsatte med kritiske spørsmål.

- Hatet har alltid vært der. Det er sikkert fordi vi er en så høyt profilert klubb. Jeg kan forstå det litt, men nå har de gått langt over streken. Det pressen nå forsøker å gjøre, er å splitte spillerne fra fansen og fansen fra spillerne, mente dem mektige manageren på Old Trafford.

- Men jeg tror fansen vår er klar over dette, og at de ikke går i den fellen, la han til.

Ferguson benyttet samtidig anledningen til å skryte av rødtrøyenes fans.

- Når vi spiller opp mot vår beste står fansen hele tiden bak oss og det er det eneste som bør telle, sa Ferguson.

Gikk i sinne
Samtlige nasjonale medier i Storbritannia var tilstede på pressekonferansen, som Ferguson senere forlot i sinne etter kun å ha vært villig til å svare på ett «ukritisk» spørsmål.

Manchester Uniteds fans kommer til å fulle Old Trafford onsdag kveld i møtet Wigan Athletic. Fergusons menn skal forsøke å hente inn Chelseas 12-poengs forsprang på tabelltoppen.

- For noen uker siden spilte vi mot Chelsea og fansen støttet oss stort, og vi spilte stort for fansen. Slik har det alltid vært i denne klubben. Supporterne har alltid vært en fundamental del av vår suksess, sa Ferguson.

Ferguson sa videre at Manchester Uniteds tabellplassering hadde vært adskillig høyere hadde det ikke vært for Chelseas evne til å vinne kamp for kamp.

- Chelsea har skylden
- Alle lagene har problemer fordi Chelseas jevne form gjør det vanskelig å vinne ligaen. Ser du på antall poeng vi har nå på dette tidspunktet i forhold til tidligere sesonger, er det en bedre sum enn fire av de seks siste sesongene, oppsummerte han.

Ruud van Nistelrooy er tilbake for Manchester United til motet mot Wigan etter suspensjon. Wigan ligger som nummer sju i Premier Leauge men har tapt sine fire siste kamper etter en fremragende start på sesongen.

United-forsvarer Mikael Silvestre er tvilsom til kampen etter å ha pådratt seg en smell mot Everton, og kan bli erstattet av Wes Brown.

PS: Tidligere tirsdag ble Sir Alex Ferguson bedt om å forklare seg overfor FA for å ha kommet med upassende kommentarer i pressen.

Diskuter Manchester United i Veggavisen

Kilde: Reuters

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere