«Fergie» fyrer løs mot FA

Alex Ferguson er igjen ute med hard kritikk av FA. Denne gang er det forbundets høring av Paul Scholes neste uke som får United-manageren til å se rødt.

16.04.04 16:21

Scholes er kalt inn for å forklare seg for Det engelske fotballforbundets disiplinærkomité, etter en voldsom krangel med Middlesbroughs Doriva i 2-3-nederlaget på Old Trafford i februar.

Landslagsspilleren risikerer tre kampers karantene dersom han blir funnet skyldig i anklagene om voldelig oppførsel på banen. Nå uttaler Alex Ferguson seg meget kritisk til høringen.

United-sjefen antyder at det er lite sannsynlig at tvilen kommer Scholes til gode; uttalelser som neppe er egnet til å bedre det anstrengte forholdet mellom Fergie og de engelske fotballmyndighetene.

- Du vet - FA og Manchester United. Det er ett scenario for alle de andre klubbene i landet, og ett for oss, sa Ferguson på en pressekonferanse fredag.

- Vi forventer at Paul får en vanskelig høring. Jeg tror ikke akkurat han vil få samme behandling som andre spillere får, la han til.

Synes du United blir urettferdig behandlet av FA? Si din mening i feltet under!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag