RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Fergie» fyrer løs mot FA

Sist oppdatert:
Alex Ferguson er igjen ute med hard kritikk av FA. Denne gang er det forbundets høring av Paul Scholes neste uke som får United-manageren til å se rødt.

Scholes er kalt inn for å forklare seg for Det engelske fotballforbundets disiplinærkomité, etter en voldsom krangel med Middlesbroughs Doriva i 2-3-nederlaget på Old Trafford i februar.

Landslagsspilleren risikerer tre kampers karantene dersom han blir funnet skyldig i anklagene om voldelig oppførsel på banen. Nå uttaler Alex Ferguson seg meget kritisk til høringen.

United-sjefen antyder at det er lite sannsynlig at tvilen kommer Scholes til gode; uttalelser som neppe er egnet til å bedre det anstrengte forholdet mellom Fergie og de engelske fotballmyndighetene.

- Du vet - FA og Manchester United. Det er ett scenario for alle de andre klubbene i landet, og ett for oss, sa Ferguson på en pressekonferanse fredag.

- Vi forventer at Paul får en vanskelig høring. Jeg tror ikke akkurat han vil få samme behandling som andre spillere får, la han til.

Synes du United blir urettferdig behandlet av FA? Si din mening i feltet under!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere