Gå til sidens hovedinnhold

Fergie: - Jeg kjøper ikke Owen

Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson har gitt sine spillere klar beskjed om at han ikke kommer til å legge inn et bud på Michael Owen.

Kanskje han frykter for plassen på laget, Wayne Rooney. Etter lørdagens 2-0-seier over Everton i Premier League-åpningen skal i hvert fall Rooney ha spurt Sir Alex Ferguson om følgende:

- Vil du kjøpe Michael Owen?

- Nei, svarte Sir Alex Ferguson bombastisk.

Michael Owen forlater trolig Real Madrid til fordel for en klubb i Premier League før overgangsvinduet stenger den 31. august.

Den engelske landslagsspissen har lenge blitt koblet til Manchester United, men ifølge The Sun har Sir Alex Ferguson ingen planer om å legge inn et bud på Real-stjernen.

- Wayne spurte Sir Alex om han ønsket å signere Owen, og Ferguson svarte raskt at han ikke var interessert. Det er en kjent sak at Wayne Rooney ønsker å spille mer sentralt i angrepet istedenfor på høyrekanten, og han var bekymret for at et kjøp av Owen kunne føre til at han ble værende på høyrekanten, forteller en kilde i Manchester United til SunSport.

Dermed tyder mye på at Michael Owen for alvor nærmer seg en retur til gamleklubben Liverpool. Den seriøse engelske avisen The Times skriver i sin mandagsutgave at Liverpool er i forhandlinger med Real Madrid om å hente Owen på «nedbetaling».

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto