RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fergie refser FA

Sist oppdatert:
Det engelske fotballforbundet (FA) straffet ikke Arsenals Robin Van Persie etter at han slengte ut en albue mot Manchester Uniteds Kieran Richardson. Det får Sir Alex Ferguson til å reagere.

Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson etterlyser nå klarere retningslinjer fra det engelske fotballforbunet (FA).

I ligacupens kvartfinale onsdag, som Manchester United vant 1-0, forsøkte Arsenals Robin van Persie å ramme Kieran Richardson med en albue.

Van Persie fikk gult kort av kampens dommer Mark Halsey, men det engelske fotballforbundet straffet ikke Arsenal-spilleren

- Vi har gått igjennom handlingene til alle spillere som var involvert og er såpass fornøyd at det ikke blir noen hardere straffer, uttalte FA i en pressemelding.

- Burde fått karantene
Sir Alex Ferguson reagerer på at FA ikke straffet Van Persie. Han mener tilsvarende hendelser på fotballbanen har fått FA til å straffe spillere tidligere.

- Jeg etterlyser klarere retningslinjer. Tilsvarende hendelser har gitt umiddelbar karantene, men i dette tilfellet slapp han unna, sier Ferguson ifølge Reuters.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere