RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferguson: - Han er en komplett spiller

Foto: Andres Kudacki / AP
Sist oppdatert:
Sir Alex Ferguson fortsetter å skryte av sin gamle elev.

Neste måned er det duket for et kanonoppgjør når de to gigantene Manchester United og Real Madrid møtes i Champions League.

For Cristiano Ronaldo blir kampen kanskje ekstra spesiell ettersom han for første gang returnerer til Old Trafford etter overgangen til Real Madrid i 2009.

Også United-manager sir Alex Ferguson gleder seg til gjensynet med sin gamle elev. Til magasinet Inside United skryter han hemningsløst av Ronaldo.

- Da jeg dro for å se de spille mot Manchester City var noen av pasningene og beslutningene hans strålende. I de seks årene vi hadde ham så man at han utviklet seg hele veien. Han var en fantastisk spiller. Nå kan du se den komplette spilleren.

- Hans beslutninger, hans modenhet, hans erfaring, pluss alle de store ferdighetene han har fått gjør ham til en komplett spiller, skryter Ferguson.

- En fantastisk kamp
United reiser først til Madrid 13. februar, før gigantene igjen møtes på Old Trafford 5. mars.

Ferguson ser fram til gigantmøtene.

- Man håper jo selvfølgelig på Real Madrid i finalen, men det kommer til å bli en veldig stor kamp.

- Vi er de to mest høyprofilerte klubbene i verden, og jeg tror det kommer til å bli en fantastisk kamp, sier United-manageren.

Vil ha Ronaldo tilbake
Forrige måned fortalte Ferguson at han ønsker å se Ronaldo i en United-drakt igjen.

- Jeg ville blitt henrykt over å se ham tilbake her. Men først og fremst er det et spørsmål om hvor mye det vil koste å få ham hit, og for det andre tror jeg ikke det er noen sjanse for at de vil selge ham. Det blir egentlig en urealistisk tanke, sier Ferguson ifølge The Sun.

Ifølge den britiske tabloidgiganten vil Real Madrid kreve opp mot 1,08 milliarder kroner, opp mot 360 millioner kroner mer enn United solgte Ronaldo for i 2009, for å løse storscoreren fra kontrakten.

Ronaldos kontrakt med Real Madrid varer til 2015.

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere