Gå til sidens hovedinnhold

Ferguson: - Utlendinger er de verste

Manchester United-manageren mener utlendingene i Premier League er de «største synderne».

Manchester United-manager sir Alex Ferguson hevder at utenlandske spillere i Premier League er de største synderne når det kommer til filming, skriver The Independent.

Uttalelsene kommer i kjølvannet av Manchester City-spiss Sergio Agüeros kommentarer om at dommerne i ligaen er mistenksomme overfor de utenlandske spillerne, etter at Carlos Tévez og Pablo Zabaleta ble nektet straffer i lørdagens kamp mot Fulham.

Manchester United ble snytt for en straffe i helgens kamp mot Tottenham da Jan Vertonghen dro Nani i bakken innenfor 16-meteren.

- Nani er ikke typen til å filme
Ferguson er klar på at laget hans skulle hatt straffe, men innrømmer likevel at Nani «gjorde for mye ut av seg» i situasjonen som oppsto under lørdagens kamp.

- Nani er ikke typen til å filme, det vet jeg. Det skulle ha vært straffe på lørdag. Det er ikke verdt å gå inn på det temaet fordi gjennom årene som har gått har det vært nok av spillere som har filmet, og da særlig utenlandske, sier Ferguson ifølge The Independent.

Det er verdt å få med seg at av de 17 straffene som er tildelt til nå i årets sesong, har kun tre av de gått til engelske spillere. Det skal riktignok sies at det er et stort antall utenlandske angripere i den engelske ligaen.

Møter Cluj i Champions League
Ferguson og United-spillerne befinner seg for øyeblikket i Romania, hvor de skal møte Cluj i Champions League tirsdag kveld.

Skotten skal ifølge Independent har vært i svært dårlig humør etter 3-2-taper mot Spurs på lørdag, men tirsdag kveld får altså spillerne mulighet til å bedre humøret til United-manageren.

United vant den første kampen av årets gruppespill 1-0 mot Galatasaray. Det samme gjorde Cluj, som tok en imponerende 2-0-seier mot portugisiske Braga.

Vinneren av kveldens kamp vil dermed ta ledelsen i gruppe h.

Du følger kampen i vårt livesystem her.

Reklame

Black Week: 10 superkupp du bør sjekke ut