*Nettavisen* Sport.

Ferguson advarer dommeren om Suarez

Foto: John Peters / Getty / All Over Press

Er redd ulovligheter skal avgjøre hatkampen.

12.01.13 14:03

Sir Alex Ferguson har ved flere anledninger gitt uttrykk for at han ikke er Luis Suarez' største fan.

Temperaturen toppet seg sist sesong, da Suarez nektet å ta Patrice Evra i hånden, hvorpå Ferguson gikk ut og kalte uruguyaneren en skam for Liverpool.

Siden den gang har Suarez tatt seg sammen, og stort sett levert overskrifter med positivt fortegn. Stort sett.

Alltid kontroverser
Etter sist helgs FA-Cup-kamp mot Mansfield havnet liverpoolspissen igjen i sentrum av oppmerksomheten, som en følge av det avgjørende hands-målet.

- Jeg så ikke Mansfield-kampen så det er vanskelig å si om han gjorde det med vilje eller ikke, sier Ferguson på en pressekonferanse før søndagens storoppgjør ifølge Sky Sports.

- Det eneste jeg er sikker på er at det alltid oppstår kontroverser rundt denne fyren, og jeg vet ikke om han liker det eller ei, fortsetter den skotske manageren.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Jon Super / AFP / NTB scanpix

Liverpool-manager Brendan Rodgers har på sin side gått ut og beskyttet sin spiller før hatkampen, og sagt at han ikke er bekymret for hvordan Suarez vil reagere på alle de negative ropene fra tribunen.

Advarer dommer Webb
Og Sir Alex Ferguson er ikke overrrasket over at Rodgers har gått ut og forsvart sin egen spiller, da han gjenkjenner mye av sin egen stil i nettepp dette.

- En manager vil alltid gå ut og forsvare dine egne spillere. Jeg har gjort det selv, fordi det er viktig å vise hvor lojaliteten din ligger, forteller Ferguson.

- Nå håper jeg bare at vi slipper å lide av at flere av disse kontroversielle episodene går Suraez' vei, slik de gjorde mot Mansfield, avslutter «Fergie» og setter altså sin lit til at dommer Howard Webb skal gjøre jobben sin på søndag.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1brkb84ctrfva1rb70t4enceby', 468, 464, 'perf16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu-1brkb84ctrfva1rb70t4enceby', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag